Masterchef Sergen’in sevgilisi kim? Sergen Özen ile Dilara Başaran birlikte mi?

Masterchef Sergen’in sevgilisi kim? Sergen Özen ile Dilara Başaran birlikte mi?
Masterchef Allstar’ın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Sergen’in özel hayatı merak konusu oluyor.

TV8 ekranlarında her akşam izleyici ile buluşan Masterchef Allstar’ın kadrosunda bu sezon eski dönem yarışmacıları yer alıyor. Bu yarışmacılar arasında en dikkat çeken isimlerden biri de Sergen. 2021 sezonunda yarışmada yer alan Masterchef Sergen, sivri çıkışları ve yarışmacı arkadaşlarına yönelik söylediği eleştirel sözlerle dikkat çekiyor. Sergen’in yarışmada yaptıkları ise sosyal medyada geniş yankı buluyor.

Masterchef Sergen Özen’in hayatı ve özel yaşamı da program izleyicileri tarafından merakla takip ediliyor. Sergen’in hayranları ünlü yarışmacının sevgilisinin kim olduğunu araştırıyor. Bu nedenle internetten “Masterchef Sergen sevgilisi kim?”, Sergen Özen kız arkadaşı var mı?”, “Sergen ve Dilara sevgili mi?” “Masterchef Sergen evli mi?” ve “Masterchef Sergen Özen nişanlısı kim?” şeklinde çeşitli aramalar yapılıyor.

Masterchef yarışmacısı Sergen’in Allstar’da ve 2021 sezonunda birlikte yarıştığı arkadaşı Dilara Başaran ile bir dönem adı aşk iddiaları ile anılmıştı. Sergen ile Dilara’nın beraber olduğu ve ikilinin büyük aşk yaşadığı söyleniyordu. Ancak Sergen bu iddiaları yalanlayarak Dilara ile çok yakın arkadaş olduklarını açıklamıştı.

2023 Masterchef Allstar’da ikilinin yeniden birlikte yarışması aşk iddialarını da tekrar alevlendirmişti.

Dilara ile aşk dedikodularını yalanlayan ve Masterchef yarışmasının favorileri arasında gösterilen Masterchef Sergen’in kız arkadaşının kim olduğu ise bilinmiyor. MasterChef Sergen’in hayranları ile yarışmacının sevgilisinin kim olduğunu araştırmaya devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum