Masterchef Sergen Özen’in dükkanı nerede, telefon numarası, adresi, rezervasyon, fiyat listesi

Masterchef Sergen Özen’in dükkanı nerede, telefon numarası, adresi, rezervasyon, fiyat listesi
TV8’de yayınlanan MasterChef Allstar programının dikkat çeken yarışmacılarından olan Sergen Özen’in köfteci dükkanının nerede olduğu ve mekana nasıl gidileceği merak ediliyor.

Sergen Özen, MasterChef Allstar yarışmasının en çok konuşulan yarışmalarından biri olarak öne çıkıyor. Yarışmadaki tavırları eleştiri konusu olan yarışmacının özel hayatı ve kariyeri de merak ediliyor. Özellikle MasterChef programından çıktıktan sonra açtığı köfteci dükkanına gitmek isteyenler MasterChef Sergen’in yerinin nerede olduğu araştırıyor. Sergen Özen’in köfteci dükkanının adresini, iletişim numaralarını ve konumu da merak eden pek çok kişi bulunuyor. Yine MasterChef Sergen’in yeni dükkanı nerede olduğunu ve köftecide yer alan ürünlerin fiyat listeleri de soruşturuluyor. İşte MasterChef Sergen Özen’in köfteci dükkanı hakkında tüm merak edilenler…

Sergen Özen’in dükkanı nerede, adı ne?

MasterChef Sergen’in 2023 yılının mart ayında açtığı köfteci dükkanı Tekirdağ ilinde bulunuyor. Sergen’in köfteci dükkanını ismi ise Köfteci Sergen.

MasterChef Sergen köfteci dükkanı konumu ve açık adresi

Aynı zamanda memleketi de olan Tekirdağ’da bir dükkan açan Sergen Özen’in mekanının tam konumu merak ediliyor. Sergen Özen’in köftecisi Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunuyor.

İşte MasterChef Sergen Özen’in köftecisinin açık adresi: Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Blv. No:14/B, 59020 Süleymanpaşa/Tekirdağ.

ser1.png

MasterChef Sergen’in köftecisinin telefon numarası

Online yemek sipariş hatları ile de anlaşması bulunan Köfteci Sergen isimli dükkanın telefon numarası ise (0282) 263 19 07.

Sergen Özen’in köfteci dükkanı Instagram hesabı

Köfteci Sergen adlı dükkanın sosyal medya hesabı da bulunuyor. Sık sık mekana ve yemeklere dair paylaşım yapılan @koftecisergentr kullanıcı adlı hesabı 40 bine yakın kişi takip ediyor. Sayfada MasterChef Sergen’in de fotoğrafları ve videoları yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum