MasterChef Kerem Giritlioğlu kimdir, sevgilisi kim, nereli, dükkanı nerede, Intagram, hangi yıl yarıştı? Melis Giritlioğlu neyi?

MasterChef Kerem Giritlioğlu kimdir, sevgilisi kim, nereli, dükkanı nerede, Intagram, hangi yıl yarıştı? Melis Giritlioğlu neyi?
MasterChef Allstar’ın yeni yarışmacısı olan eski Masterchef finalisti Kerem Giritlioğlu’nun hayatı ve kariyeri merak konusu oluyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni yarışma programı MasterChef Allstar’a eski yarışmacılar katılmaya devam ediyor. Her hafta eski finalist ve şampiyonlardan bir ismin katıldığı MasterChef’e bu hafta 2018 sezonunun finalisti Kerem Giritlioğlu katılıyor. MasterChef müdavimleri ve izleyicileri de MasterChef Kerem’in yaşamı, özel hayatı ve çalıştığı yerler hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki MasterChef Allstar Kerem kimdir, kaç yaşında, nereli, kız arkadaşı var mı, Instagram hesabı ne? İşte MasterChef Kerem Giritlioğlu hakkında tüm merak edilenler…

MasterChef Kerem Giritlioğlu kim, doğum tarihi ne, boyu kaç, burcu ne?

MasterChef’in ilk sezonunda yarışan ve finale kadar çıkmayı başarann Kerem Giritlioğlu, finalde Uğur Kardaş’a kaybederek ikinci olmuştu.

1992 tarihinde dünyaya gelen Kerem Giritlioğlu 31 yaşında. Aslen Azeri kökenli olan yarışmacının tam doğum tarihi ve boyu hakkında ise net bir bilgi bulunmuyor.

MasterChef Allstar Kerem evli mi, sevgilisi kim?

Sevilen yemek ve yarışma programı MasterChef Allstar’a sonradan katılan ve performansı merak konusu olan Kerem Giritlioğlu’nun bekar olduğu biliniyor.

MasterChef Kerem Instagram hesabı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Kerem Giritlioğlu, Instagram’da @keremgiritlioglu kullanıcı adlı hesabında 15 binden fazla kişi tarafından takip ediliyor.

MasterChef Kerem Giritlioğlu restaurantı nerede?

Yarışmada yer alan pek çok isim gibi MasterChef’ten ayrıldıktan sonra kendi işletmesini açan Kerem Giritlioğlu’nun Urla’da bir restoranı bulunuyor. MasterChef Kerem’in şefliğini de yaptığı restoranının ismi ise Secondo. Restaurant Secondo’nun Instagram hesabı ise @restaurantsecondo.

Melis Giritlioğlu, MasterChef Kerem Giritlioğlu’nun nesi oluyor?

Bekar olduğu bilinen MasterChef Kerem Giritlioğlu, sık sık kardeşi Melis Giritlioğlu ile birlikte yer aldığı kareleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

639a08f4c8c3731b2c66992d.webp

6375485b86b24a5afc1ed137.webp

lyol6tpqleywuutyaykqug.webp

6399ddfe4e3fe029c8a50686.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.