Cem Gölbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, yaşı, doğum tarihi, Instagram hesabı ne? Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı kim?

Cem Gölbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, yaşı, doğum tarihi, Instagram hesabı ne? Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı kim?
İstanbul’da silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe’nin tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler’in lideri Cem Gölbaşı’nın kim olduğu merak ediliyor.

Bağcılar’da bir siteye düzenlenen silahlı baskının hedefindeki kişinin kim olduğu belli oldu. Uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen ve ağır yaralıların olduğu saldırının hedefinin Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun lideri Cem Gölbaşı olduğu iddia edildi.

Haberlerin yayılmasının ardından pek çok kişi Cem Gölbaşı’nın kim olduğunu araştırmaya başladı. Gölbaşı’nın yaşı, aslen nereli olduğu ve doğum tarihi de soruşturuluyor. İşte silahlı saldırıya uğrayan Genç Fenerbahçeliler lideri Cem Gölbaşı hakkında merak edilenler…

580051-2055280969.jpeg

Cem Gölbaşı kimdir, nereli?

Silahlı saldırı haberleri ile gündeme gelen Cem Gölbaşı’nın Genç Fenerbahçeliler Tribün Grubu’nun lilderi olduğu biliniyor. Gölbaşı’nın kaç yaşında olduğu, doğum tarihi ve aslen nereli olduğuna dair net bir bilgi ise bulunmuyor.

f4uate4xgaarsqf.jpeg

Cem Gölbaşı Instagram, Twitter hesapları

Bağcılar’daki site baskınının hedefindeki isim olduğu iddia edilen Cem Gölbaşı, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Cem Gölbaşı’nın @cemgolbasii kullanıcı isimli Instagram hesabını 72 binden fazla kişi takip ediyor. Gölbaşı’nın Twitter hesabının kullanıcı adı ise @cemgolbasii.

Bağcılar'daki saldırı ilk değil!

Öte yandan Bağcılar'daki site baskınında silahların hedefi olan Genç Fenerbahçeliler Tribün Grubu Lideri Cem Gölbaşı'nın daha önce de saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Gölbaşı'nın geçtiğimiz eylül ayında İstanbul Sarıyer'de silahlı saldırının hedefi olduğu iddia edildi.

genc-fenerbahceliler-gfb-lideri-cem-golbasina-kim-neden-silahli-saldiri-duzenlendi.jpg

c3.png

c2.png

c1.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.