Youtuber Enes Özen kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Youtuber Enes Özen kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Youtube'daki inceleme videolarıyla adından söz ettiren Enes Özen, binlerce kişiye ulaşmayı sürdürüyor. Gen. fenomen hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Youtuber Enes Özen kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kulaklık başta olmak üzere birçok elektronik ürün incelemesi ve yaşama yönelik tavsiyeleri ile Youtube'da binlerce aboneye ulaşan Enes Özen, takipçi sayısını her geçen gün artırıyor. Başarılı ismi sevenlerin yanı sıra kendisi hakkında bilgi sahibi olmak, tanımak ve daha fazla detay öğrenmek isteyenler araştırmada bulunuyor. Peki, Youtuber Enes Özen kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Enes Özen kimdir?

İçerikleriyle her gün binlerce kez izlenen ve önerileriyle kullanıcılara rehber olan Enes Özen'in tam adı Murat Enes Özen'dir. Erciyes Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Dicle ünviersitesi'nde eğitim görmüştür. İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve 2 çocuk sahibidir. Ürün inceleme videolarını yayınladığı kanalında ün kazanmıştır. İlk etapta kulaklık ağırlıklı hazırladığı videolarında artık farklı segmentlerdeki cihazları da takipçileriyle buluşturmaktadır. Instagram hesabı @muratenesozen'dir.

image-9314637.jpg

image-3069680.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.