MasterChef Hasan, nişanlısını aldattı mı?

MasterChef Hasan, nişanlısını aldattı mı?
29 yaşındaki Masterchef Hasan Biltekin’in doktor nişanlısı Hülya Acar’ı ünlü oyuncu Gülsim Ali’yle aldattığı iddia edildi.

TV8'in sevilen yarışma programı Masterchef'in yarışmacılarından Masterchef Hasan Biltekin, 2021 sezonunda yarışmayı ikinci olarak tamamlamış ve daha sonra MasterChef All Star'a finalistler kadrosundan dahil olmuştu. Performansıyla beğeni toplayan fenomen yarışmacı sık sık özel hayatıyla da gündeme gelmişti. Önce gönlünü yarışmacı arkadaşı Pelin Zaman'a kaptırdığı, bu yüzden de sevgilisiyle arasının açıldığı iddia edilmişti. Masterchef Hasan, daha sonra ise doktor sevgilisi Hülya Acar’la barışmış ve 14 Mayıs 2022 tarihinde ise Acar’la nişanlanmıştı.

HASAN BİLTEKİN DOKTOR NİŞANLISINI ALDATTI MI?

Nişanlı olduğunu ekranda ve sosyal medyada çok fazla dile getirmeyen ve aslen Nevşehir'li olan Masterchef Hasan Biltekin, memleketinde tanıştığı Gülsim Ali’ye aşık olduğu iddia edildi.

0x0-al-sancak-gulsim-ali-kimdir-gulsim-ali-nereli-kac-yasinda-meslegi-ne-evli-mi-gulsim-ali-burcu-boyu-ve-kilosu-1673787383015.jpeg

OnurAkayMedya’dan Erkan Özbey’in edindiği bilgiye göre, daha önce 22 yaş büyük meslektaşı Durul Bazan’la aşk yaşayan ünlü oyuncu Gülsim Ali ile şu anda aşk yaşayan Masterchef Hasan Biltekin, doktor nişanlısı Hülya Acar’ı aldattı. Yaşadıkları aşkı herkesten gizleyen Masterchef Hasan ve Gülsim Ali, 2 ay önce Kapadokya’da bir etkinlikte tanıştılar. 3 gün boyunca Gülsim Ali ve annesiyle birlikte vakit geçiren Masterchef Hasan, yakınlaşmalarından dolayı şüphelenen doktor nişanlısına, Gülsim Ali’nin sadece arkadaşı olduğunu söyledi. Daha sonra ise Hülya Acar, Gülsim Ali ile Masterchef Hasan’ın mesajlarını ve bazı özel fotoğraflarını yakalayınca nişan yüzüğünü attı ve Gülsim Ali’ye nişanlı bir insanla nasıl birlikte olursun şeklinde bir mesaj attı. Hemen arkasından Masterchef Hasan, aldattığı nişanlısı Hülya Acar’ı aradı ve yeni sevgilisi Gülsim Ali’yi rahatsız ettiği için, üstüne üslük bir de nişanlısını azarladı.

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’ın internet sitesinde yayınlanan habere, “Bu bir iddia değil! İlişkinin ve aldatmanın tüm delilleri arşivimizde…” notunun koyulması ise dikkat çekti.

Masterchef Hasan Biltekin ve oyuncu Gülsim Ali’nin ise konu ile ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.