Türkiye - Çekya voleybol maçı izle 21 Ağustos 2023 Pazartesi! Türkiye Çekya maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izle

Türkiye - Çekya voleybol maçı izle 21 Ağustos 2023 Pazartesi! Türkiye Çekya maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izle
Filenin Sultanları’nın Avrupa Şampiyonası grup maçları devam ediyor. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün Çekya ile mücadele edecek.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu’ndaki karşılaşmalarını oynamaya devam ediyor. İlk iki maçını set vermeden kazanan Filenin Sultanları üçüncü grup maçında Çekya ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Pek çok sporsever Türkiye Çekya voleybol maçının saat kaçta başlayacağını ve canlı olarak ekranlara gelip gelmeyeceğini sorguluyor. Peki Türkiye - Çekya maçı saat kaçta başlayacak, ne zaman, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte voleybolseverlerin merak ettiği Çekya Türkiye maçı hakkındaki soruların yanıtları…

Türkiye - Çekya voleybol maçı canlı izle

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı, 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü Avrupa Şampiyonası C Grubu üçüncü maçında Çekya ile mücadele edecek. Voleybol tutkunlarının merakla beklediği Türkiye - Çekya voleybol karşılaşması TSİ 18.00’de başlayacak.

Çekya Türkiye voleybol maçı ne zaman?

Türkiye Çekya grup maçı 21 Ağustos Pazartesi saat 18.00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Daniele Santarelli yönetimindeki Filenin Sultanları C Grubu ilk maçında İsveç’i dün oynanan maçta ise Azerbaycan’ı 3-0’lık setlerle geçmeyi başarmıştı.

Filenin Sultanları’nın grupta kalan maçlarının tarihleri ve saatleri

23 Ağustos Çarşamba:

18.00 Yunanistan-Türkiye

24 Ağustos Perşembe:

21.00 Türkiye-Almanya

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.