Masterchef’te kim kural hatası yaptı? MasterChef Allstar’da hangi yarışmacı diskalifiye oluyor 20 Ağustos 2023 Pazar?

Masterchef’te kim kural hatası yaptı? MasterChef Allstar’da hangi yarışmacı diskalifiye oluyor 20 Ağustos 2023 Pazar?
Masterchef Allstar’ın 20 Ağustos Pazar günü yayınlanacak bölümünde yarışmacılardan birinin kural hatası yaptığı görülüyor. Peki bu isim kim?

TV8’in reyting rekortmeni yarışma ve yemek programı MasterChef Allstar’da bugün eleme heyecanı yaşanacak. Eleme potasında yer alan yarışmacılar başarılı yemekler yaparak son üçe kalmamak için yarışacak. Ancak MasterChef’in dün geceden itibaren yayınlanan fragmanlarında eleme oyununda bir yarışmacının kural hatası yaptığı görülüyor.

MasterChef Allstar’ın 20 Ağustos 2023 Pazar günü oynanacak ilk eleme oyununda yarışan 7 adaydan hangisinin kural hatası yaptığı programın izleyicileri tarafından merak ediliyor. Alican, Esra, Sergen, Sefa, Ayaz ve Rıfat’ın yer aldığı ilk eleme oyununda bir yarışmacının bilinmeyen bir hata yaptığı fragmanda yer alıyor.

Balkondan yarışmayı izleyen ve önümüzdeki haftaya kalmayı garantileyen MasterChef Allstar yarışmacıları tarafından da fark edilen hatanın nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oluyor.

MasterChef jüri üyeleri tarafından da dile getirilen kural hatası sonrasında söz konusu hatayı yapan yarışmacının diskalifiye edilip edilmeyeceği araştırılıyor.

MasterChef Allstar yarışmasında bu akşam oynanacak eleme oyununun ilk turunda kural hatası yapan yarışmacı belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.