Müşerref Göksever (Kader Bağları Mualla) kimdir, oynadığı diziler neler?

Müşerref Göksever (Kader Bağları Mualla) kimdir, oynadığı diziler neler?
Çok yakında başlayacak olan Kader Bağları dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Dizide "Mualla" karakterini canlandıracak olan Müşerref Göksever hakkında merak edilenleri aktaracağız.

Çok yakında Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan dizi Kader Bağları'nın oyuncu kadrosu belli olmasıyla Müşerref Göksever oldukça merak ediliyor. Peki güzel oyuncu Müşerref Göksever kimdir? Nerelidir? Oynadığı dizi ve filmler nelerdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde..

Müşerref Göksever (Kader Bağları Mualla) kimdir?

Müşerref Göksever1989 yılında doğmuştur. Eğitim hayatını Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Anasanat Dalı üzerine tamamladı. Akademik eğitimini ise Litvanya Siauliai University Faculty of Art Teatro Katedra’de sürdürmüştür.

Rus ekolü üzerine oyunculuk çalışmaları yapan güzel oyuncu, İzmir Devlet Tiyatrosu ve birçok özel tiyatroda sahne almıştır.

Ayrıca Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak bulunan Müşerref Göksever oyunculuğun yanı sıra seslendirme, sunucu ve ana haber spikeri olarak televizyon ekranlarında yer almış ayrıca yönetmen ve oyuncu eğitmenliği de yapmıştır. Bambaşka, Sakarya Fırat, O Hayat Benim, Paramparça gibi dizilerde rol almıştır. Çok yakında da Kader Bağları isimli dizide Mualla karakterine hayat verecektir.

Müşerref Göksever oynadığı dizi filmler neler?

  • 2010 Sakarya Fırat
  • 2016 O Hayat Benim
  • 2016-2017 Paramparça
  • 2018 İnsanlık Suçu
  • 2019 Mucize Doktor
  • 2021 Yoktan Seçmeli
  • 2023 Kader Bağları

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.