Gelinim Mutfakta Fatma ve kayınvalidesi Emine kimdir?

Gelinim Mutfakta Fatma ve kayınvalidesi Emine kimdir?
Türkiye'nin en uzun soluklu programlarından Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Bu hafta yarışmaya Fatma ve kayınvalidesi Emine altın mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Fatma ve kayınvalidesi Emine kimdir? Detaylar haberimizde.

Kanal D'de 6 sezonuna başlayan Gelinim Mutfakta, yeni haftasıyla ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı programda bu hafta yeni bir gelin ve kayınvalide boy göstermeye başlayacak. Fatma ve Emine altınlar için rakiplerini geride bırakmak amacında. Kendileri hakkında internette de araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Fatma ve kayınvalidesi Emine kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

982347892374782379849783.webp

Gelinim Mutfakta Fatma kimdir?

Bugünden itibaren kayınvalidesi Fatma ile birlikte birincilik mücadelesi içerisine girecek Fatma, çeyiziyle olay oldu. Emine Hanım'ın kendisine çeyiz dizmediğini ve hiçbir şeye karışmadığını söyleyen güzel gelin, herkesi şaşırttı. Özel hayatına dair bilgiler belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

9823874892378947983279843.webp

Gelinim Mutfakta Emine kimdir?

Gelini Fatma ile beraber altınları evine götürmek isteyen Emine ise, gelen eleştirilere karşı sert bir tavır takındı. Fatmanın kendisini rezil etmeyi düşünerek bunları açıkladığını anlattı. Özel hayatına dair bilgiler haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.