Carlos Vinicius'un eşi Caroline Barbosa Morais kimdir?

Carlos Vinicius'un eşi Caroline Barbosa Morais kimdir?
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Carlos Vinicius'a dair pek çok araştırma yapılıyor. En başta gelen konulardan biri de eşi ve çocukları. Peki, Carlos Vinicius'un eşi Caroline Barbosa Morais kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, yarın oynayacağı Kasımpaşa maçı sonrası Beşiktaş derbisine tam kadro çıkmanın hesaplarını yapıyor. Bordo mavililer bir yandan transfer çalışmalarını yürütürken diğer yandan da kulüpteki gelişmeleri, oyuncular ve teknik heyet arasındaki açıklama krizini yönetmekle meşgul. Yaz aylarının ilk gününden bu yana devam eden forvet hamlesi konusunda beklenen adımı atamayan Fırtına, 1 Eylül'e kısa bir süre kala Carlos Vinicius'u gündemine aldı. Brezilyalı forvetin Avrupa'daki transfer dönemi sona erene kadar tatmin edici bir teklif almaması halinde Trabzon'a geleceği öne sürülüyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. O konuların başında ise eşi ve ailesi geliyor. Peki, Carlos Vinicius'un eşi Caroline Barbosa Morais kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

* 2 Şubat 2024 itibarıyla Carlos Vinicius Galatsaaray ile anlaşmıştır.

image-6402030.jpg

Carlos Vinicius'un eşi Caroline Barbosa Morais kimdir?

Trabzonspor'un yeni forveti olması beklenen Carlos Vinicius'un eşi Carolina Barbosa, 2 Nisan 1995 tarihinde Brezilya'da doğdu. 28 yaşında. Koç burcu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversiteye devam edip etmediği bilinmiyor. Annesi Cris Silva, babası Claudio Junior'dur. Carloline'nin 2 kız kardeşi (Jennifer ve Letica) ve 1 erkek kardeşi (Joao Gabriel) vardır. 2013 yılında başlayan ilişkisinde 2015 yılının sonunda eşi ile evlendi. Bu birliktelikten 2 çocuğu bulunmaktadır. Instagram hesabı @caarolbaarbosa'dır ve 8 bine yakın takipçisi vardır.

image-3738422.jpg

image-7538755.jpg

image-9874757.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.