Carlos Vinicius kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un gol sorununu çözebilmek için gündemine aldığı son isim Carlos Vinicius oldu. Peki, Carlos Vinicius kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır. Carlos Vinicius biyografisi.

Süper Lig'in ilk 3 haftasında istediği sonuçları alamayan ve yarın da Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi. İlk etap çalışmalarında kadrosuna kattığı oyunculardan istediği verimi elde edemeyen ve sakatlıklarla da sarsılan bordo mavililerde esas dokunuşların kısa sürede gelmesi bekleniyor. Bu kapsamda en çok önem verilen bölgelerin başında forvet geliyor. Gol sorununu çözmek isteyen yönetim ve teknik heyetin gündeminde Carlos Vinicius var. Golcü futbolcu hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Carlos Vinicius kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Petkovic olmadı, Nsame bekleniyor

Trabzonspor'un ilk günden bu yana imza attırmak istediği isimlerin başında Bruno Petkovic vardı. Mislav Orsic ile sezonu açan Fırtına'da 28 yaşındaki golcünün de gelmesi bekleniyordu ancak Dinamo Zagreb'in uzayan Avrupa elemeleri nedeniyle satmaya bir türlü yanaşmaması ve son olarak yıldız ismin kaptan yapılarak 1 milyon euronun üzerinde maaş teklif edilmesi kalmasını sağladı. Bu gelişme ardından farklı isimlere yönlenildi. Onlardan biri de Nsame. Young Boys'ta forma giyen Afrikalı forvet için nabız yoklanıyor.

Carlos Vinicius sürprizi

Umut Bozok'un dağınık görüntüsü ve katkı sağlamayan performansıyla ileri hatta takviye yapmak isteyen bordo mavililer, Maxi Gomez'i de Cadiz'e kiraladı. Petkovic'in gelme şansının giderek azalması üzerine gündeme gelen isimlerden biri de Carlos Vinicius oldu. Şu ana kadar Fulham'da süre alamayan yıldız ismin kiralanmaya veya bonservisiyle gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Carlos Vinicius kimdir?

Avrupa'nın birçok ülkesinde 1 Eylül itibarıyla sona erecek transfer dönemi sonrasında hamlelerini yapmayı planlayan Trabzonspor'da Carlos Vinicius'un da teklif almaması halinde imza atması bekleniyor. Asıl adı Carlos Vinicius Alves Morais olan Brezilyalı forvet, ülkesinin Bom Jesus das Selvas kentinde doğdu. 28 yaşında. Forvet mevkisinde forma giyiyor ve 1.90 metre boyu var. Santos alt yapısından yetişen ve sonrasında Palmeiras'a transfer olan Vinicius, Caidense ve Anapolis maceralarının ardından ilk yurt dışı macerasını Real SC ile Portekiz'de yaşadı. Napoli kendisini keşfetti ve 2018 yılında kadrosuna kattı. Monaco'da geçirdiği kiralık sezonda adı birçok kulüple anıldı ve Benfica kendisini 17 milyon euro bonservisle kadrosuna kattı. Lizbon'da Avrupa'nın önemli oyuncuları arasına girdi. 2020'de Totteham'a, 2021'de ise PSV Eindhoven'a kiralandı. Geçen sezon ise Fulham'a 5 milyon euro karşılığında transfer oldu. Güncel piyas değeri 6 milyon euro.

Carlos Vinicius'un başarıları

Futbol hayatında 3 kupa kazanan Carlos Vinicius, SL Benfica ile 1 Portekiz Süper Kupası, PSV'de ise 1 Hollanda Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. 2019-2020 sezonunda ise gol kralı oldu.

Carlos Vinicius'un kulüp kariyeri

KulüpMaçGolAsist
SL Benfica502413
Real SC38205
PSV Eindhoven3877
Fulham3253
Tottenham Hotspur22103
Rio Ave FC20142
Monaco1622

Carlos Vinicius lig kariyeri

LigMaçGolAsist
Liga Portugal48269
Premier League3762
Liga Sabseg37195
Eredivisie2466
Ligue 11622

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.