Kasımpaşa Gençlerbirliği maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Kasımpaşa Gençlerbirliği maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-1 geriden gelip yenerek adından söz ettiren Kasımpaşa, son iki haftada 5 puan kaybetmişti. Lacivert beyazlılarda İrfan Buz ve Serkan Reçber de istifa ettiklerini açıklamıştı. Birçok sorunla boğuşan Paşa'ya oynadığı kupa maçındaki galibiyet ilaç gibi geldi. Rakibi Konyaspor ise son haftalardaki çıkışı ile dikkat çekiyor. Yeşil beyazlılar da rakibi gibi tur atladı ve moralli. Kasımpaşa Gençlerbirliği canlı izle seçeneklleri haberimizde yer alıyor. Ayrıca internetten donmadan Bein

Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-1 geriden gelip yenerek adından söz ettiren Kasımpaşa, son iki haftada 5 puan kaybetmişti. Lacivert beyazlılarda İrfan Buz ve Serkan Reçber de istifa ettiklerini açıklamıştı. Birçok sorunla boğuşan Paşa'ya oynadığı kupa maçındaki galibiyet ilaç gibi geldi. Rakibi Konyaspor ise son haftalardaki çıkışı ile dikkat çekiyor. Yeşil beyazlılar da rakibi gibi tur atladı ve moralli. Kasımpaşa Gençlerbirliği canlı izle seçeneklleri haberimizde yer alıyor. Ayrıca internetten donmadan Bein Sports 1 canlı izle bağlantısını da aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Kasımpaşa Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


 


Kasımpaşa Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gençlerbirliği'ni konuk ettiği son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Kasımpaşa (1M), daha önceki 12 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (1G 4B 7M).
Gençlerbirliği'nin 20'den fazla maçta karşılaştığı Süper Lig takımları arasında en düşük mağlubiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Kasımpaşa (%23; 12G 11B 7M).
Sahasında oynadığı son 11 Süper Lig maçında mağlubiyet almayan Kasımpaşa (8G 3B), kulüp tarihinin en uzun serisini tekrarlamak için sahaya çıkıyor (Mart-Aralık 2014 arasında 12 maç).
Süper Lig'de çıktığı son 15 maçın sadece ikisini kazanabilen Gençlerbirliği (4B 9M), iki galibiyetini de deplasmanda aldı (1-0 vs Beşiktaş & 3-1 vs Göztepe).
2020 yılında iç sahada Kasımpaşa'dan (8) daha fazla Süper Lig galibiyeti alan tek takım Başakşehir (9); aynı süreçte Gençlerbirliği'nden (9) daha fazla deplasman mağlubiyetine sahip tek ekip ise Yeni Malatyaspor (10).
Süper Lig'de İstanbul takımlarına konuk olduğu son 32 maçın dördünü kazanabilen Gençlerbirliği (4B 24M), bu galibiyetlerin üçünü Kasımpaşa karşısında aldı (diğeri Beşiktaş).
Kasımpaşa'nın Süper Lig'de yediği son dört gol de karşılaşmaların ikinci yarılarında geldi. Bu sezon aynı zaman diliminde en az gol sevinci yaşayan takım ise Gençlerbirliği (2).
Süper Lig'de attığı son iki golü de kafa vuruşlarıyla kaydeden Aytaç Kara, daha önceki 16 golünün sadece birini bu şekilde kaydedebilmişti. Kasımpaşa formasıyla üst üste üç golünü kafayla atan son isim, Ağustos 2015'te Adem Büyük'tü (3 gol).
Murat Yıldırım, bu sezon Gençlerbirliği'nin deplasmanda attığı üç Süper Lig golünün ikisine doğrudan katkı sağladı (1 gol & 1 asist).
Gençlerbirliği forveti Bogdan Stancu, geçen sezon Kasımpaşa'ya konuk olduğu Süper Lig maçında iki gol atmıştı.



 

Kasımpaşa - Gençlerbirliği muhtemel kadrolar

Kasımpaşa: Ramazan, Ahmet, Sadiku, Brecka, Haddadi, Hadergjonaj, Anıl, Tirpan, Koomson, Varga, Alan

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Halil İbrahim Pehlivan, Diego, Zargo Toure, Polomat, Berat Özdemir, Furman, Piris, Sio, Candeias, Ayite.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.