Kasımpaşa Samsun'da 3 puan arıyor

Kasımpaşa Samsun'da 3 puan arıyor
Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa, Samsunspor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Zorlu karşılaşma öncesinde Paşa'nın tek hedefi İstanbul'a zaferle dönmek.

Bugün Antalya'da başlayan futbol ateşi Samsun'da yanmaya devam ediyor. Günün ikinci karşılaşmasında Samsunspor'un konuğu Kasımpaşa olacak. Lacivert beyazlılar zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak İstanbul'a dönmeyi hedeflerken ev sahibi ise küme düşme potasındaki sıkıntılı günlerden bir nebze de olsa kurtulmak amacında. Kritik randevuda tribünlerin de dolu olması bekleniyor.

Samsunspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Samsunspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçı saat 16.00'da başlayacak. Mücadele TOD TV ve Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Samsunspor Kasımpaşa maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Kasımpaşa, Samsunspor'un Süper Lig'de karşılaşacağı 58'inci takım olacak. Karadeniz ekibi, bu sezon en üst ligde boy gösteren takımlar arasında sadece Gaziantep FK (1M), Pendikspor (1M) ve İstanbul Başakşehir'i (1B 2M) mağlup edemedi.
  • Samsunspor'a konuk olduğu altı resmi maçın sadece birini kazanan Kasımpaşa (5M), tek galibiyetini Eylül 2006'da 1-0'lık skorla 1. Lig'de aldı.
  • Bu sezon evinde oynadığı altı Süper Lig maçının üçünü kaybeden Samsunspor (2G 1B), bu mağlubiyetlerin tamamında kalesinde ikişer gol gördü.
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son iki maçı kaybeden Kasımpaşa, üst üste 3+ dış saha mağlubiyeti aldığı son dönemi Aralık 2022-Nisan 2023 arasında yaşadı (6M; hükmen galibiyetler hariç).
  • İstanbul takımlarıyla oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Samsunspor (1-2 vs Beşiktaş & 0-1 vs Pendikspor), daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Mayıs 2005-Ekim 2011 arasındaki dokuz karşılaşmalık dönemde yaşadı.

Samsunspor Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Samsunspor: Okan, Soner, Tirpan, Satka, Alim, Taylan, Holse, Muhammet, Ntcham, Emre, Marius.

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Sadık, Taylan Utku, Yasin, Saddiki, Hajradinovic, Aytaç, Ben Ouanes, Fall, Ngoy

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.