Kayserispor Göztepe maçı canlı izle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten

Kayserispor Göztepe maçı canlı izle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'in son sırasında yer alan HES Kablo Kayserispor, 24. haftanın kapamış maçında Göztepe'yi konuk ediyor. İki renktaş ekibin mücadelesi binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyecek. Ayrıca diğer takım taraftarları da zorlu 90 dakikada alınacak skoru merakla bekliyor. Kayserispor Göztepe maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle linki haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'in son sırasında yer alan HES Kablo Kayserispor, 24. haftanın kapamış maçında Göztepe'yi konuk ediyor. İki renktaş ekibin mücadelesi binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyecek. Ayrıca diğer takım taraftarları da zorlu 90 dakikada alınacak skoru merakla bekliyor. Kayserispor Göztepe maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 izle linki haberimizde yer alıyor.



Kayserispor Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Kayserispor Göztepe maçı saat 20:00'de başlayacak ve Bein Sports 2 HD'den canlı yayınlanacak.
 


Kayserispor Göztepe maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Kayserispor Göztepe maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Kayserispor


Kayserispor Göztepe maçı öncesi OPTA istatistikleri

Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada Göztepe'ye 4-0 yenilen Kayserispor, rakibiyle karşılaştığı daha önceki iki sezonda da en az bir galibiyet aldı (2G 1B 2M).
Süper Lig'de Kayserispor'a rakip olduğu beş maçın ikisini kaybeden Göztepe (2G 1B), iki mağlubiyeti de dış sahada aldı.
Süper Lig'de oynadığı son üç saha maçında berabere kalan Kayserispor, daha uzun bir seriyi en son Kasım 2013-Şubat 2014 arasında yaşadı (4 maç).
Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçında mağlup olmayan Göztepe (2G 1B), 2002/03 sezonundan bu yana dört maçlık bir seri yakalayamıyor (1G 3B).
Süper Lig'in 2019/20 sezonunda iç sahada oynadığı maçlarda en fazla şuta izin veren takım Kayserispor (182). Göztepe ise dış sahada en az şut isabeti bulan iki ekipten biri konumunda (29; Rizespor ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig'de Konyaspor'un (10) ardından ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım olan Kayserispor (9) ile bu bölgeden fileleri en fazla havalandıran ekip olan Göztepe (10) karşı karşıya geliyor.
Kayserispor'un Süper Lig'de kaydettiği son üç golün ikisinde asisti yapan Bernard Mensah, bu sezon takımı adına en fazla gol pası veren isim konumunda (6). Ganalı oyuncu, Süper Lig'de geçirdiği daha önceki iki sezonun toplamında altı asist yapabilmişti.
Süper Lig'in 2019/20 sezonunda Kayserispor adına en fazla gol atan isim olan Pedro Henrique (7), bu gollerin altısını iç sahada kaydetti.
Göztepe forması giyen Serdar Gürler, Süper Lig'de çıktığı son beş deplasman maçında yedi gole doğrudan katkı sağladı (5 gol & 2 asist).
Gaziantep FK maçında Göztepe'nin attığı tek golde asisti yapan Soner Aydoğdu, İzmir ekibinin Süper Lig'e döndüğü 2017/18 sezonundan bu yana sarı kırmızılı formayla bir sezonda en fazla asist yapan oyuncu oldu (6).

Göztepe
 


Kayserispor Göztepe muhtemel 11'leri

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Angelo, Emre Taşdemir, Campanharo, Situm, Djedje, Mensaj, Henrique, Mesanovic

Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan Öztürk, Titi, Berkan Emir, Castro, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Napoleoni, Serdar Gürler, Jerome

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.