Konyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izle | İnternetten şifresiz izle

Konyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izle | İnternetten şifresiz izle
Lige Trabzonspor galibiyeti ile başlasa da evinde önce Antalyaspor ile berabere kalan, ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde Rio Ave'ye elenen Beşiktaş, sezonun ilk haftasını bay geçip Gençlerbirliği ile 1'er puan paylaşarak sahadan ayrılan Atiker Konyaspor'un konuğu oluyor. Siyah beyazlılar Avrupa'dan elenmenin üzüntüsü sonrasında bu maçı kazanarak taraftarlarını bir nebze olsun sevindirmek isterken ev sahibi ise ilk 3 puanını alabilmek amacında. Derbi öncesi futbola ısınmak isteyenlerin televizyon başına geçec

Lige Trabzonspor galibiyeti ile başlasa da evinde önce Antalyaspor ile berabere kalan, ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde Rio Ave'ye elenen Beşiktaş, sezonun ilk haftasını bay geçip Gençlerbirliği ile 1'er puan paylaşarak sahadan ayrılan Atiker Konyaspor'un konuğu oluyor. Siyah beyazlılar Avrupa'dan elenmenin üzüntüsü sonrasında bu maçı kazanarak taraftarlarını bir nebze olsun sevindirmek isterken ev sahibi ise ilk 3 puanını alabilmek amacında. Derbi öncesi futbola ısınmak isteyenlerin televizyon başına geçeceği mücadele büyük bir ilgi ile izlenecek. Konyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve internetten şifresiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

 

Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.





 

Atiker Konyaspor Beşiktaş Bein Sports 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı öncesi OPTA istatistikleri

Beşiktaş'ı konuk ettiği son 10 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Konyaspor (6B 3M), tek galibiyetini rakibinin 2015/16 sezonunda şampiyonluğu garantiledikten sonra çıktığı son hafta karşılaşmasında aldı.
Konyaspor'u Süper Lig'de üç maçtır yenen Beşiktaş, lig tarihinde rakibine karşı daha uzun bir seriyi sadece bir kez yakaladı (Ekim 1990-Nisan 1992 arasında dört galibiyet).
Konyaspor, Süper Lig'de mücadele ettiği son 16 sezonun hiçbirinde ilk iç saha maçını kaybetmedi (6G 10B).
Deplasmanda üç maçtır kazanan Beşiktaş, Süper Lig'de daha uzun bir dış saha galibiyet serisini en son Ekim-Aralık 2015 arasında yakalamıştı (beş galibiyet).
2020/21 Süper Lig sezonunun ilk iki haftasında en yüksek pas yüzdesi yakalayan iki takım Beşiktaş (%87.7) ve Konyaspor (%86.5).
Konyaspor'un Gençlerbirliği karşılaşmasında çektiği şutların %40'ında Nejc Skubic'in payı vardı (3 şut pası + 1 şut).
Jeremain Lens, Konyaspor'a karşı forma giydiği son üç Süper Lig maçında rakip filelere iki gol gönderdi.
Beşiktaş forması giyen Bernard Mensah'ın Süper Lig kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Konyaspor (6 maç).
Süper Lig kariyerinde Beşiktaş'a rakip olduğu ilk iki maçı kazanan İsmail Kartal, daha sonraki üç karşılaşmada galip gelemedi (1B 2M).
Konyaspor ile karşılaştığı son iki Süper Lig maçından galibiyetle ayrılan Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde rakibini üst üste üç kez mağlup edemedi.


 

Atiker Konyaspor Alanyaspor muhtemel kadrolar

Konyaspor: Sehic, Skubic, Uğur, Adil, Guilherme, Ömer Ali, Jevtovic, Hadziahmetovic, Miya, Shengelia, Cikalleshi

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Montero, N'Sakala, Dorukhan, Atakan, Oğuzhan, Mensah, Hasic, Larin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.