Konyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle

Konyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle
Süper Lig'de 26'ıncı hafta bugün oynanacak maçla başlıyor. Lider Galatasaray, son 2 karşılaşmada puansız ayrıldığı Konya deplasmanına çıkıyor. Sarı kırmızılılar kazanarak yoluna devam etmek ve farkı 12'ye yükselterek psikolojik olarak avantajını büyütmek isterken ev sahibi ise yeni hocasıyla ilk galibiyetini almak için savaş verecek. Karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Konyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle haberimizde.

Geride kalan haftada kazandığı Kasımpaşa maçı ile en uzun süreli galibiyet serisini kıran ve 14 karşılaşmada puan kaybı yaşamayan Galatasaray, bugün kendi rekorunu geliştirmek için Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Sarı kırmızılılar Zaniolo'nun golü ile aldığı 3 puan sonrası bu akşam da yine 3 puanı hedefliyor. Yıldızlarıyla sonuca ulaşmak isteyen Aslan kadar ev sahibi de iddialı. Hatayspor karşısında otomatik olarak aldığı galibiyeti bu kez hocasıyla yaşamayı hedefleyen yeşil beyazlılar da kazanmaktan baika bir şey düşünmüyor. Karşılaşmanın sonucu kadar özeti de ilgiyle araştırılıyor. Peki, Konyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Geniş özet izle haberimizde.



Konyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Son 10 haftada sadece ligden çekilen Hatayspor'a karşı 3 puan alabilen Konyaspor'da işler iyi gitmiyor. İlhan Palut'un istifası sonrasnda göreve getirilen Stojanovic ile de maya tutmadı. Henüz galibiyet yok ve oyananan futbol da taraftarı memnun etmiyor. Hatta bu maçın son 90 dakikası olabileceği konuşuluyor. Diğer yanda ise rekor üzeirne rekor kırmak istyeen iştahlı bir Galatasaray söz konusu. İki ekibin bu kadar dengeden uzak görüntüsü sonrası nasıl bir sonuç ortaya çıkacağı merak konusu. Moral ve motivasyonu yüksek olan Okan Buruk'un öğrencileri bugün de hücum odaklı ve gole dönük oynayacak. Konyaspor Galatasaray maçının sonucu haberimize eklenecektir.


 

Konyaspor Galatasaray maçı geniş özet ize

Bu akşam oynanacak olan Konyaspor Galatasaray maçının ardından tartışmalı pozisyonlar, goller ve yaşananlar yeniden izlenmek isteniyor. Karşılaşmayı kaçıranlar veya seyretmek isteyenelr için yine özetler oldukça önemli. Konyaspor Galatasaray maçı geniş özeti Bein Sports'un web sitesinde yayınlanmaktadır.


 

Konyaspor Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Andreas, Mahir, Pozuelo, Marlos, Muhammet

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Berkan, Oliveira, Rashica, Kerem, Icardi


 

Galatasaray'da 3 kritik eksik

Sarı-kırmızılı ekipte 3 önemli futbolcu Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö ile sarı kart cezalısı Victor Nelsson, karşılaşmada takımlarındaki yerini alamayacak.

İstanbul temsilcisinde Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu ise sarı kart görmeleri halinde, 27. haftadaki Adana Demirspor mücadelesi öncesi cezalı duruma düşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.