Konyaspor için tehlike çanları çalıyor! Fark 6'ya indi...

Konyaspor için tehlike çanları çalıyor! Fark 6'ya indi...
Trabzonspor maçı öncesinde şampiyonluk hedefi bulunan İttifak Holding Konyaspor'da iki haftada kaybedilen 5 puan Başakşehir ve Adana Demirspor'un iştahını kabartıyor. Özellikle İstanbul temsilcisinin rakibiyle oynayacağı iki maç sıralamayı değiştirebilir.

Dün akşam nefes kesen maçta Kasımpaşa ile 4-4 berabare kalan İttifak Holding Konyaspor'un iki haftada kaybettiği 5 puan sonrasında şampiyonluk umutları azaldı. Yeşil beyazlılar Trabzın dönüşü evinde de 2 puan bırakınca bu kez gözler Başakşehir maçına çevrildi. Erteleme mücadelesinde karşılaşacağı rakibini yenmek isteyen İç Anadolu temsilcisi en azından ikinciliği sağlama alabilmek adına hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor. Ligin ilk yarısında evinde kazanan Konya temsilcisi aynı başarıyı tekrarlamak amacında.



Başakşehir formda

Emre Belözoğlu ile birlikte yeni bir döneme başlayan Başakşehir'de alınan sonuçlar göz kamaştırmaya devam ediyor. Kayserispor ve Göztepe maçları kaybedilse de Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor'u gol yemeden yenmeyi başaran İstanbul ekibi hafta içindeki erteleme maçından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İki takım arasındaki mücadele üst sıraları karıştırabilecek bir 90 dakika olacak. Turuncu lacivertliler Şampiyonalr Ligi iddiasını sürdürmeyi diliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.