Konyaspor Kasımpaşa canlı izle - Bein Sports 1 izle

Konyaspor Kasımpaşa canlı izle - Bein Sports 1 izle
Süper Lig'de milli ara öncesi Fenerbahçe'yi devirerek dikkatleri üzerine çeken İttifak Holding Konyaspor ile son haftalardaki performansıyla üst sıralara yükselmek ve burada kalıcı olmak isteyen Kasımpaşa kozlarını Konya'da paylaşıyor. Seyircisiz oynanacak zorlu 90 dakikada iki taraf da kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak ve ilerleyen haftalara umutla bakmak istiyor. Taraftarlar ve futbol severler de mücadeleyi izlemek amacıyla araştırmalara başladı. Konyaspor Kasımpaşa canlı izle seçenekleri ve Bein Sport

Süper Lig'de milli ara öncesi Fenerbahçe'yi devirerek dikkatleri üzerine çeken İttifak Holding Konyaspor ile son haftalardaki performansıyla üst sıralara yükselmek ve burada kalıcı olmak isteyen Kasımpaşa kozlarını Konya'da paylaşıyor. Seyircisiz oynanacak zorlu 90 dakikada iki taraf da kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak ve ilerleyen haftalara umutla bakmak istiyor. Taraftarlar ve futbol severler de mücadeleyi izlemek amacıyla araştırmalara başladı. Konyaspor Kasımpaşa canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Konyaspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Konyaspor Kasımpaşa maçı öncesi OPTA verileri

Kasımpaşa'yı konuk ettiği son Süper Lig maçında rakibiyle 0-0 berabere kalan Konyaspor, daha önceki beş karşılaşmayı en az ikişer gol atarak kazanmıştı (toplam 11 gol).
Konyaspor'a rakip olduğu son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Kasımpaşa (3B 5M), tek galibiyetini Ekim 2017'de sahasında aldı (2-1).
Süper Lig'de çıktığı son sekiz iç saha maçında da gol sevinci yaşayan Konyaspor (toplam 16 gol), daha uzun bir seriyi en son Ekim 2016'da yakalamıştı (15 maç, 27 gol).
Deplasmanda oynadığı son altı Süper Lig maçının birini kazanabilen Kasımpaşa (2B 3M), tek galibiyetini son karşılaşmada Trabzonspor'dan aldı (4-3).
İstanbul takımlarını konuk ettiği son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Konyaspor (1M), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 18 karşılaşmada almıştı (7B 8M).
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda çıktığı yedi maçta beş gol yiyen Konyaspor, ilk yedi maçlar itibarıyla lig tarihindeki en düşük sayısını tekrarladı (2005/06'da 5 gol).
Bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa'dan (45) daha fazla isabetli şut çeken tek takım Alanyaspor (52); kalesine en az şut gelen ekip ise Konyaspor (19).
Süper Lig'in ilk sekiz haftasında takımının attığı gollerin en büyük bölümüne doğrudan katkı sağlayan isim, Konyaspor forveti Artem Kravets (%75; 6/8).
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla asist yapan merkez orta saha oyuncusu, Kasımpaşa forması giyen Haris Hajradinovic (10).
Kasımpaşa forveti Fode Koita'nın Süper Lig kariyerinde filelerini havalandıramadığı takımlar arasında en fazla maçta karşılaştığı iki rakibinden biri Konyaspor (5; Fenerbahçe ile eşit).


 

Konyaspor Kasımpaşa muhtemel kadrolar

  • Konyaspor: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Jevtovic, Musa Çağıran, Shengelia, Milosevic, Cikalleshi, Miya, Kravets

  • Kasımpaşa: Ramazan Köse, Tirpan, Jeanvier, Brecka, Haddadi, Pavelka, Aytaç Kara, Varga, Alan Carius, Yusuf Erdoğan, Koita

Konyaspor’da Marin Anicic, Ömer Ali Şahiner ve Samuel Eduok’un sakatlıkları bulunuyor. Kasımpaşa’da da Hajradinovic ve Hodciz’in sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca hafta içinde yapılan testlerde yedi oyuncunun pozitif olduğu açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.