Konyaspor Trabzonspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Konyaspor Trabzonspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'in 16'ıncı haftası Konya'da kapanıyor. Konyaspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binlerce kişi televizyondan takip edecek. Konyaspor Trabzonspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Konyaspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.

Süper Lig'in 16'ıncı haftası Konya'da kapanıyor. Konyaspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binlerce kişi televizyondan takip edecek. Konyaspor Trabzonspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Konyaspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.
 

Konyaspor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Konyaspor Trabzonspor maçı saat 20:00'de başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 

Konyaspor Trabzonspor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Konyaspor Trabzonspor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Konyaspor


Konyaspor Trabzonspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Trabzonspor'u konuk ettiği son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen Konyaspor (2G 4B), en son ligden düştüğü 2010/11 sezonunda rakibine iç sahada yenilmişti (1-2).
Trabzonspor, Süper Lig'de Konyaspor ile oynadığı son altı maçta da rakibine gol attı ve bu süreçte mağlubiyet almadı (3G 3B).
Konyaspor, evinde oynadığı son 15 Süper Lig maçının sadece birini kazanabildi (10B 4M).
Süper Lig'de çıktığı son iki deplasmandan galibiyetle ayrılan Trabzonspor, Nisan 2017'den bu yana dış sahada üst üste üç maç kazanamıyor.
Deplasmanda çıktığı son 18 Süper Lig maçında da gol atan Trabzonspor, ligde devam eden en uzun serinin sahibi.
Konyaspor bu sezon Süper Lig'de ortayla ilk golünü geçen hafta Başakşehir'e attı. Ligde şu ana kadar bu şekilde Trabzonspor'dan (6) daha fazla gol atan tek takım Alanyaspor (8).
Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de oynadığı 15 maçın 12'sinde ilk golü atan taraf oldu. Bordo mavili ekip, şu ana kadar skor olarak öne geçtiği karşılaşmalarda en fazla puan kaybeden takım konumunda (14).
Bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü atan iki oyuncudan biri Alexander Sörloth (4; Enzo Crivelli ile birlikte).
Aykut Kocaman, Trabzonspor karşısında Süper Lig'deki son galibiyetini Mart 2016'da Konyaspor'un başındayken aldı (4B 2M).
Ünal Karaman, teknik direktörlük kariyerinde Aykut Kocaman'a Süper Lig'de sadece bir kez mağlup oldu (3G 1B).
 

Trabzonspor


Konyaspor Trabzonspor muhtemel 11'leri

Konyaspor: Serkan- Skubic, Selim Ay, Volkan, Ferhat Öztorun, Jonnson, Ömer Ali Şahiner, Amir Hadziahmetovic, Milosevic, Miya, Bajic

Trabzonspor: Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Ivanildo, Novak, Mikel, Sosa, Yusuf, Abdulkadir (Sturridge), Nwakaeme, Sörloth

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.