Lille Adama Soumaoro için tarih verdi!

Lille Adama Soumaoro için tarih verdi!
Defans hattına yapacağı takviye için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'da gündemin en sıcak ismi Adama Soumaoro. Bordo mavililer Genoa'nın da devreye girmesis onrasında elini çabuk tutmak isterken Lille takımına da son teklifini yaptı. Fransız temsilcisi pazartesi günü teklife yanıt vereceklerini söyledi.

Trabzonspor'un stoper listesi uzun ama ilk sıradaki isim Adama Soumaoro. Fırtına 27 yaşındaki stoperin takıma katılması için tüm imkanları seferber ederken diğer yandan olumsuz haber alma olasılığı üzerine farklı oyuncularla da görüşmeye devam etti. Yusuf Yazıcı'nın satıldığı dönemde Ligue 1 ekibiyle sıcak ilişkiler kuran bordo mavililer artık cevap bekliyor. Yusuf Yazıcı'nın da aracı olduğu transferde tecrübeli futbolcu da gelmeye sıcak bakıyor.. Lille yönetime kararını yarın vereceğini belirtti.
 


İlk kez yeşil ışık!

Bu zamana kadar yapılan transfer görüşmelerinde ilk kez olumlu bir yanıt alan Fırtına için artık sayılı saatler kaldı. Altyapısından yetişip 11 senedir kulübünde top koşturan Adama'yı göndermeye sıcak bakmayan Lille yönetimi; 'Size gönderebiliriz' cevabını verdi. Ancak Trabzonspor birçok isimle daha temasta. Cruzeiro'da forma giyen Manoel ve Al Ittihad ile sözleşmesini fesheden Manuel Da Costa da listede.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.