Luca Pellegrini kimdir? Trabzonspor yeni sol bekini buldu!

Luca Pellegrini kimdir? Trabzonspor yeni sol bekini buldu!
Topladığı 18 puanla Fenerbahçe'nin ardından hemen ikinci sırada bulunan Trabzonspor'da transfer harekatı başladı. Bordo mavililer İsmail Köybaşı'nın çare olmadığı, Trondsen'in uyum sağlayamadığı mevki için listesini belirledi. Buna göre Juventus'ta forma giyen Luca Pellegrini de bu isimler arasında yer alıyor. Peki, Luca Pellegrini kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Abdullah Avcı ile yaptığı tarihi sezon başlangıcı ile 17 yıl sonra zirvede yer alan takımlardan biri olmayı başaran Trabzonspor transferde de durmuyor. Sezon başında yaptığı sükseli transferlerin aksine sol bek mevkisine sadece İsmail Köybaşı takviyesi yapan yönetim, sorun yaşanması nedeniyle kolları sıvada. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda listede bulunan iki isimden biri Irakli Azarovi. Gürcü futbolcu için yapılan teklif daha önce reddedilmişti. Ayrıca Luca Pellegrini de son anda gerçekleşmemişti. İki futbolcu için yine girişim yapılacak. Taraftarlar özellikle Juventus'ta forma giyen genç futbolcu için oldukça heyecanlı. Peki, Luca Pellegrini kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Luca Pellegrini kimdir?

Luca Pellegrini 7 Mart 1999 tarihinde İtalya'nın Roma kentinde doğmuştur. Futbolda amatör olarak Cinecittà Bettini, Cisco Roma ve GSD Nuova Tor Tre Teste formaları giydikten sonra AS Roma'ya geçiş yaptı. 2011-2018 arasında Roma'nın alt yaş kategorilerinde ve a takımda oynadı. Cagiliari'de bir sezon kiralık oynadı. Bu süre zarfında adından da söz ettirmeyi başaran genç futbolcu 22 milyon euro karşılığında Juventus'a kiralanmıştır. Ardındna ikinci kez Cagliari'de kiralık olarak forma giydi. Geçen sezon da Genoa tarafından kiralandı. Torino temsilcisinin bu sezon formasını sadece 1 maçta 58 dakika terletti. 2025 yılına kadar kontratı bulunan sol bek oyuncusunun piyasa değeri 9 milyon eurodur.


luca pellegrini

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.