Ludwig Augustinsson kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Ludwig Augustinsson kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da sol bek mevkisine bir türlü çare bulamamış, İsmail Köybaşı ve ikinci yarıda kiralanan Puchacz çok fazla katkı sağlayamamıştı. Zaman zaman Denswil ile desteklenen bölgeye Şampiyonlar Ligi'ne katılmak adına hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Gündeme gelen isimlerden biri de Sevilla'da forma giyen Ludwig Augustinsson oldu. Kendisi hakkında bilgi toplamak isteyen futbol severler ve bordo mavililer araştırmalarda bulunuyor. Peki, Ludwig Augustinsson kimdir? K

Abdullah Avcı ile yaşadığı şampiyonluk sonrasında transfer rotasını yine deneyimli teknik direktörle belirleyen Trabzonspor'da yeni sezon için de birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Puchacz ve İsmai Köybaşı'ndan verim alamayan deneyimki teknik direktör bu bölgede zaman zaman Denswil'e şans vermişti. Polonyalı oyuncu kulübü Union Berlin'e dönerken Hollandalı futbolcuyla da gerçekleştirilen görüşmelerden henüz sonuç alınamadı. Bu nedenle de yeni isim arayışına girildi. Listeye eklenen son isim ise Sevilla'da forma giyen Ludwig Augustinsson oldu. Deneyimli sol bek hakkında bilgi toplamak isteyen futbol severler ve bordo mavili taraftarlar araştırmalarda bulunuyor. Peki, Ludwig Augustinsson kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.



Üçüncü tercih oldu

Trabzonspor'un gündemine aldığı Ludwig Augustinsson her ne kadar sezon başında transfer edilse de beklenen şansı bulamadı. Toplamda 1295 dakika sahada kalan İsveçli oyuncunun yerine zaman zaman stoper olmasına rağmen Trabzonspor'daki Denswil gibi Karim Rekik tercih edildi. Hatta Tunus asıllı Hollandalı futbolcunun forma giydiği lig maçlarında sadece Barcelona'ya 1-0 yenildi. 4 karşılaşmada Ludwig Augustinsson bu mücadelelerde yedek oturdu. Kral Kupası'nda Betis'e karşı alınan mağlubiyette de yine kulübedeydi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg'a karşı formasını yine kaptırdı. Hem İsveç hem de İspanya medyası tecrübeli ismin yeni transfer edilmesine rağmen takımdaki geleceğinin belirsiz olduğunu ve takımdan ayrılabileceini yazdı.

Ludwig Augustinsson kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı


 

Ludwig Augustinsson kimdir?

Tam adı Hans Carl Ludwig Augustinsson olan Ludwig Augustinsson 21 Nisan 1994 tarihinde İsveç'in başkenti Stokholm'de doğdu. 28 yaşında. Futbola 6 yaşında IF Brommapojkarna alt yapısında başladı. Burada uzun süre geçirdikten sonra 2013'te üljenin en önemli takımlarından biri olan Göteborg'a transferi gerçekleşti. İlk yurt dışı deneyiymini ise 2015 yılında Kopenhag ile yaşadı. Danimarka ekibinde gösterdiği performans ona Almanya kapısını açtı ve 4.5 milyon euro karşılığında Werder Bremen'e transferi gerçekleşti. Bremen ekibinde de adından söz ettiren İsveçli futbolcu, sezon başında  5.5 milyon euroya Endülüs ekibi Sevilla'ya imza attı. Bu sezon 27 maçta forma giyse de süre bazında sadece 14 maça çıkabildi. İlk 11'de sadece 9 kez tercih edildi. Çoğunlukla Kral Kupası'nda oynama şansı buldu. Uluslar arası maçlarda da 2 kez ilk 11'de sahaya ayak bastı. Sezon boyunca 1 asist gerçekleştirdi. İsveç Milli Takım formasını şu ana dek 43 kez giydi ve 2 asist yaptı. 1.81 metre boyundaki sol bek oyuncusunun kariyerinde ise birçok kupa bulunuyor. Kopenhag ile 2 Danimarka ligi, 3 Danimar Kupası, 1 İsveş Kupası ve 1 U21 Avrupa şampiyonluğu var. Güncel piyasa değeri ise 7 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.