MAÇ SONUCU | Kayserispor Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti?

MAÇ SONUCU | Kayserispor Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti?
Süper Lig'de 28'inci haftası bugün tamamlanıyor. Günün ilk seansında Kayserispor ile Ümraniyespor Kayseri'de kozlarını paylaşıyor. İki ekibin mücadelesinden çıkacak sonuç da merakla bekleniyor. Peki, Kayserispor Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti? Detaylar haberimizde yer alıyor.

BERRİN OZAN YEŞİLTEPE - Süper Lig'de 28'inci haftası bugün tamamlanıyor. Günün ilk seansında Kayserispor ile Ümraniyespor Kayseri'de kozlarını paylaşıyor. İki ekibin mücadelesinden çıkacak sonuç da merakla bekleniyor. Peki,  Kayserispor Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Kayserispor Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti?

Bu haftanın sonucu en çok beklenen maçlarından biri olan Kayserispor Ümraniyespor mücadelesinde hangi takımın kazanacağı ve golleri kimlerin attığı sabırsızlıkla bekleniyor. Ev sahibinin Trabzonspor'u geçme ihtimali ve İstanbul temsilcisinin kümede kalmak için verdiği savaşın karşılığını alma isteği karşılaşmayı ilgi çekici hale getiriyor. Kayserispor Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti? sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.