Marc Bartra'nın uçağı nerede? Marc Bartra Trabzon'a ne zaman gelecek?

Marc Bartra'nın uçağı nerede? Marc Bartra Trabzon'a ne zaman gelecek?
Trabzonspor'un Real Betis'ten kadrosuna katmak üzere görüşmelerde bulunduğu ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı Marc Bartra'nın bu akşam Trabzon'da olması bekleniyor. İspanyol yıldızı almak için havalanan uçağın şehre iniş saati de merak konusu. Peki, Marc Bartra'nın uçağı nerede? Marc Bartra Trabzon'a ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün Enis Bardhi'yi kadrosuna katarak önemli bir transfere imza atan ve artık KAP açıklaması yapması beklenen Trabzonspor'da sıra stopere geldi. Bu akşam oynanacak Hatayspor maçı öncesi taraftarlarına müjdeli haber vermek isteyen bordo mavililer, Real Betis'te forma giyen Marc Bartra'nın transferinde sona yaklaştı. Yeşil beyazlılarla anlaşan Fırtına, deneiymli oyuncuyla da prensipte el sıkıştı. Kendisini almaya giden uçak ise havalanarak İspanya semalarına doğru uçuyor. Yıldız futbolcunun kente geleceği saat de merak konusu olarak araştırılıp öğrneilmek isteniyor. Peki, Marc Bartra'nın uçağı nerede? Marc Bartra Trabzon'a ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.


 

MARC BARTRA KİMDİR?

Real Betis Sevilla takımında defans mevkinde forma giyen 'Marc Bartra Aregall' 15 Ocak 1991 doğumlu İspanyol futbolcudur. Bartra, 11 yaşında FC Barcelona altyapısına RCD Espanyol'dan transfer oldu. 2009'da B takıma yükseldi. 3 sezon boyunca B takımda forma giyen Marc Bartra, toplamda 81 maçta 2 kez fileleri havalandırdı. 

14 Şubat 2010'da, Bartra A takımdaki ilk maçına, son 30 dakikada Jeffrén Suárez'in yerine oyuna girdi ve bu oyunla yıldızı parladı.

trabzonspor marc bartra
 

BARTRA'NIN TRANSFER SERÜVENİ

2016 yılında Barcelona'dan Borussia Dortmund kulübüne 8 milyon euro karşılığında transfer olmuştur. Bartra, son olarak 2018 yılında La Liga takımlarından Real Betis'e 10.50 milyon euro bonservis bedeliyle geçiş yapmıştır.

İspanyol ekibiyle Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Bartra'nın menajeri de gelişmeler sonrasında, "Kesin diyemem ama görünüşe göre cuma günü Trabzon'a geleceğiz" açıklamasını yaptı. Trabzonspor'un bonuslarla birlikte oyuncuya yıllık 3 milyon euro ödeyeceği konuşuluyor.


marc bartra
 


MARC BARTRA’NIN BAŞARILARI

Barcelona:

  • La Liga: 2009–10, 2010–11, 2012–13, 2014–15
  • İspanya Kral Kupası: 2011–12, 2014–15
  • İspanya Süper Kupa: 2013
  • UEFA Şampiyonlar Ligi: 2010–11, 2014–15

İspanya U-21:

  • UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası: 2011, 2013

marc bartra trabzonspor
 

MARC BARTRA’NIN UÇAĞI NEREDE?

Kulüpte olduğu son ana kadar antrenmanlarını bırakmayan ve bugün dahi fotoğrafları servis edilen Marc Bartra, kendisini almaya gelen uçakla Trabzon'a uçacak. Öğle sonrası kalkması beklenen uçakla akşam oynanacak Hatayspor karşılaşması öncesinde şehirde olması planlanıyor. 

Bartra T7IBP kodlu özel uçakla Trabzon'a gelecek. Güzergah https://www.flightradar24.com/T7IBP/2d07aad8 adresinden izlenebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.