Medipol Başakşehir Yukatel Denizlispor maçı canlı izle | İnternetten beIN SPORTS 1 canlı izle

Medipol Başakşehir Yukatel Denizlispor maçı canlı izle | İnternetten beIN SPORTS 1 canlı izle
Süper Lig'de 63 puanla ilk sırada yer alan Medipol Başakşehir, küme düşme hattından kurtulmak isteyen Yukatel Denizlispor'u evinde ağırlıyor. Turuncu lacivertliler, Galatasaray'ı 3-1 yenerek kendisini takip eden Trabzonspor'un yarın oynayacağı mücadele öncesinde kazanarak rahat bir nefes almak isterken Ege temsilcisi ise kendisini bir an önce yukarı atabilecek galibiyeti hanesine yazdırmak amacında. Medipol Başakşehir Yukatel Denizlispor maçı canlı izle seçenekleri ve İnternetten beIN SPORTS 1 canlı izle al

Son dört haftasına girilen Süper Lig'in zirvesinde bulunan Medipol Başakşehir şampiyonluktaki en kritik mücadelelerinden birine çıkıyor. Küme düşme hattında bulunan rakibi Yukatel Denizlispor karşısında önemli bir sınav verecek olan turuncu lacivertliler diğer yandan pusuda bekleyen Trabzonspor'un da umutlarını boşa çıkarmak istiyor. Visca ve Mahmut Tekdemir'in de döndüğü İstanbul ekibinde Epureanu ve Azubuike dışında ideal 11 sahadaki yerini alacak. Okan Buruk ve öğrencileri galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Diğer yandan yeşil siyahlılar Bülent Uygun sonrasında son dört haftada ligde kalacak adımları atmayı hedefliyor. Bu sebeple de en az 1 puan almak aruzusundalar. Medipol Başakşehir Yukatel Denizlispor maçı canlı izle seçenekleri ve İnternetten beIN SPORTS 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.
 

Başakşehir Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Maçı www.beinconnect.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz.

irfan can kahveci demba ba

 

Başakşehir Denizlispor maçı öncesi son durum

Süper Lig'de bitime 4 hafta kala lider durumda olan Medipol Başakşehir, hafta içi mesasininde Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Ligde son 11 maçını kaybetmeyen, söz konusu müsabakalarda 8 galibiyet ve 3 beraberlik alan Medipol Başakşehir, 63 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Turuncu-lacivertli takım, ligde son 4 haftaya en yakın takipçisi Trabzonspor'un 2 puan önünde girdi. 30. Haftada deplasmanda Antalyaspor'u 2-0'la geçen okan buruk ve öğrencileri, Denizli engelini de aşıp, şampiyonluk yolunda yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.. Medipol Başakşehir'de Yukatel Denizlispor mücadelesi öncesinde tek eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde kart cezalısı Moldovalı stoper Alexandru Epureanu bu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk'un Epureanu'nun yerine Carlos Ponck'a forma vermesi bekleniyor. Turuncu-lacivertlilerde, kart cezaları sona eren Edin Visca, Mahmut Tekdemir ve Danijel Aleksic ise bu mücadelede forma giyebilecek. Pandemi dönemi sonrasında çıktığı 4 lig maçında galibiyet yüzü göremeyen Yukatel Denizlispor'da tehlike çanları çalıyor. Hafta sonu Bülent Uygun ile yollarını ayıran Ege temsilcisi, 16. Sırada Çaykur Rizespor'dan sadece 3 puan önde 13. Sırada yer alıyor. Antrenmanlara Levent Kartop yönetiminde çıkan Denizli ekibi, lider karşısında puan alarak küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor.


denizlispor
 

Başakşehir Denizlispor maçı kadroları

Başakşehir:  Mert Günok, Caiçara, Ponck, Skrtel, Clichy, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba.

Yukatel Denizlispor:  Tolgahan Acar, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Bergdich, Zeki Yavru, Murawski, Onazi, Aissati, Rodallega, Estupinan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.