Merhaba Diyarbakır

Merhaba Diyarbakır
14-17 Kasım 2019 tarihlerinde Diyarbakır ilinde düzenlenecek Ümit Genç U21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonasına katılacağız. İnşallah sevgili okuyucularım 30 yıl karate antrenörlük geçmişi olan birisi olarak gururla yazıyorum karate branşında Çatalca tarihine geçtik.

14-17 Kasım 2019 tarihlerinde Diyarbakır ilinde düzenlenecek Ümit Genç U21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonasına katılacağız. İnşallah sevgili okuyucularım 30 yıl karate antrenörlük geçmişi olan birisi olarak gururla yazıyorum karate branşında Çatalca tarihine geçtik. Çatalca'da İstiklal marşımızı yurt dışında ilk söyleten benim bunu da gururla burdan yazıyorum. 8 milli sporcu çıkarmış Balkan şampiyonu çıkarmış bir hoca olarak bundan sonraki hedefim gençlerde dünya şampiyonu çıkarmak. Bu bağlamda Türkiye Karate Şampiyonası milli takım seçmelerine ilk defa ümit gençlerde temsil ediyoruz. Geçen yıl Türkiye 2. çıkardım bu yıl hedef inşallah Türkiye şampiyonu olup ülkemizi yine yurt dışında gururla temsil etmektir.Her yıl minik ve yıldızlarda en az 2 milli sporcu çıkartığım Çatalca'mızda bu yıl Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'in de desteğiyle inşallah bir ilki gerçekleştireceğiz. Ümit ve gençlerde milli takımda ülkemizi temsil etmek istiyoruz çünkü çok çalıştık ikinci defa Çatalca tarihine geçmek istiyorum inandık başaracağız.Yılların deneyimiyle tecrübesiyle Çatalca'mızda bir ilki gerçekleştirdim tekrar olacak inşallah Çatalca ilçemizde şuanda aktif olarak ferdi branşta en çok öğrenci bende var karate sporcu sayısı olarak şuanda 280 sporcu kayıt yaptırdı bu sayılar tabiki mahalleler dahildir. Çatalca Kestanelik Karacaköy Binkılıç mahallelerimizde haftanın hergünü dersimiz var. Bu kolay olmuyor tabiki takip gerektirir istekli olman gerekir bir mahalleden diğer mahalleye derse gidip gelmem 155 km yol katediyorum ve bu işi gönüllü yapıyorum birinci sebebi yaptığım sporu severek yapmak ilçemizde başarılı olan sporcuları tespit edip ellerinden tutup şampiyon yapmak. Bu bağlamda ilk Kestanelik'te kursumuzu açtık derken Karacaköy şimdi Binkılıç karate kursumuzu açtık ben bu mahallerimizde kursa gelen öğrencilerimin velilerine çok teşekkür ederim bana güvendiler evlatlarını gönderdiler bundan sonra kurslarımızın devamını sağlamak bana düşüyor bütün mahallere söz verdim bir tek sporcu olsa dahi gelip çalıştıracağım dedim.
Başarılarımız ortada minik yaşında karateye başlayan Hasan Celal Yıldırım şimdi büyüdü önce Balkan Şampiyonu oldu İstiklal marşımızı söyletti şimdi büyüdü ümit gençler de inşallah milli takıma seçilecek bir gurur daha yaşatacağız ülkemize çatalcamıza bir önceki belediye başkanlarımızda bana çok destek oldu. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner hakikaten fena çıktı halk tabiri bu spora sahip çıktı spor akademisi kurdu ve bu akademinin başına Lokman Naroğlu gibi Yasin Halit Aksoy gibi Cahit Erçevik gibi deneyimli kordinatör başkan yardımcılarını atadı çok da güzel oldu. Spordan anlayan yöneticiler olduğu zaman benide senide anlar bu ekip çok çalışkan aynı zamanda dürüst insanlar bende başta mesut üner başkanımız olmak üzere bu ekipe dünya şampiyonası başarısı tatıracağım inşallah.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.