Merhaba Rize

Merhaba Rize
Rize ilinde düzenlenecek Ümit Genç ve U21 Türkiye Karete Şampiyonası ve milli takım seçmeleri 14-18 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Avrupa Şampiyonası için seçmelerinin yapılacağı Türkiye Ümit Genç ve U21 Yaş Altı seçmelerine 4 sporcumla katılıyorum çok çalıştık. Allah utandırmasın yıldızlar milli takımına 6 sporcu yetiştirdim 1 Balkan şampiyonu, 1 Balkan ikincisi, 3 tane Balkan üçüncüsü çıkarttım bu sefer amacım büyüklere taşımak sporcularımı bundan ümitliyim Avrupa Şampiyonu milli takım seçmelerine sporcu vereceğim inşallah...
Sevgili okuyucularım ufak bir ilçede milli sporcu çıkarmak hiçte kolay değil yıllardır emek verdiğim karate sporunu Çatalca ilçemizde en popüler hale gelmiştir. Çatalca'da Balkan Şampiyonu sadece benim öğrencilerim var gönül isterki diğer branşlarda olsun ama karate sporuna çok ilgi var Çatalca'mızda yaş grupları başlama yaşı 3 yaşına kadar indi. Bu da gösteriyor halkımıza karate sporunu doğru anlatmışım destek ve güvenlerinden dolayı Çatalca halkına çok teşekkür ederim. Zaten başarının sırrı halkın yanında olduğunu görmektir halk yanındaysa korkma başarı gelecektir. Çatalca halkı bana 28 yıldır bu güveni desteği sağladığı için bu kadar başarılı oluyoruz.
Halk çocuklarını göndermezse bende başarılı olamam bu güvenin ve başarılarımızın meyvelerini minik yıldızlar katagorisinde yaşadım. Çatalca halkımızla birlikte bu sefer inşallah hedefimiz ümitlerde Avrupa Şampiyonu çıkarmak inanıyoruz olacak. Bugün olmazsa ileride mutlaka olacak alt yapıda çok başarılı öğrencilerim var hepsi çok     yetenekli.
Bugün spor kenti olan Çatalca'mızda, Çatalcaspor 3 ligde 2. lige çıkacak inşallah bu yıl ilçemizin nüfusu az olmasına rağmen spor kenti olmayı çoktan hakketi bundan sonra Çatalca denince herkes spor ve kültür kenti olduğunu ezberleyecek.
Değerli okuyucularım bakınız Balkan Şampiyonu çıkarmış bir hoca olarak bundan sonra hedefim Avrupa ve Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat Şampiyonu çıkarmaktır. Spor kenti Çatalca'mıza bu yakışır bir yılda yaklaşık özel turnuvalar dahil 45 .50 turnuvaya katılıyoruz. Çatalca Belediye Karate Takımı olarak her turnuvada derecelerimiz var. Bu turnuvaların sonuncunda sporcularımı milli takıma milli takım seçmelerine hazırlıyorum bu kadar turnuvaya gitmek hakikaten maddi manevi destek gerekli. 6 yıldır Çatalca Belediye Karate Takımını çalıştırıyorum sonucu yazdığım gibi Balkan şampiyonları milli sporcular çıkarmam oluyor hem ilçemizin ismini heryerde duyuruyorum.
Bundan sonrada duyurmaya devam edeceğim 6 yıl önce elimizden tutan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya ve ekibine çok teşekkür ederim karate sporuna başlayan öğrencilerden ücret almadan spor yapmalarını sağlıyoruz. Tabii ki bu imkanları bizlere Çatalca halkına sağlayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya şükranlarımı sunarım dürüst başkanımız gibi dürüst olmak için başkanımızı takip etmeğe devam edeceğim. 14-18 Kasım tarihleri arasında Rize ilinde milli takım seçmelerine katılacak sporcularım Hasan Celal Yıldırım, Erdem Erkoç, Ömer Sağır ve Hasan Gergin'e başarılar     dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.