Mesut Özil'den Fenerbahçe'ye transfer cevabı

Mesut Özil'den Fenerbahçe'ye transfer cevabı
Arsenal'daki kariyerini bitirmeye kararlı olan ve sezon sonu kontratını eline alıp takımdan ayrılmayı düşünen Mesut Özil için devreye giren Fenerbahçe'ye gurbetçi oyuncudan cevap geldi.

İyi bir 10 numarayı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürürken bu ismin Mesut Özil olduğu herkes tarafından iyiden iyiye biliniyor.

Gurbetçi oyuncuyla irtibat sağlayan Fenerabhçeliler  gurbetçi futbolcunun düşüncesini sordu.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz ay yapılan Mesut Özil girişimi olumsuz sonuçlandı. Arsenal ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Türk asıllı Alman futbolcuya, yöneticiler bazı aracı isimlerle, "Kulübünle sözleşme uzatmadın, F.Bahçe'ye gelmeyi düşünür müsün?" diye sordu. Mesut'un şimdilik Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini belirterek, "Premier Lig'de oynamaya devam etmek istiyorum.Manchester United'ın çok ciddi teklifi var. Büyük ihtimalle oraya transfer olacağım" dediği bildirildi. F.Bahçe'nin Mesut planları şimdilik suya düştü.

DEVLER PEŞİNDE
Arsenal ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayan ve daha önce F.Bahçeli olduğunu açıklayan Mesut Özil'i Barcelona, Atletico Madrid ve Inter de almak istiyor. SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum