Milli takım kadrosu açıklandı! Sürpriz isimler var...

Milli takım kadrosu açıklandı! Sürpriz isimler var...
Türkiye A Milli Takımımızın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı maçların aday kadrosu belli oldu. Kayserispor'dan Umut Bulut'un kadroya dahil edilmesi de sürpriz olarak değerlendirildi. TFF, bazı oyuncuların ise neden kadroya davet edilmediğine dair açıklamada bulundu.

İŞTE ADAY KADRO...

KALECİLER: Okan Kocuk, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan.

DEFANS: Şener Özbayraklı, Mehmet Zeki Çelik, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Bayram, Çağlar Söyüncü, Ertuğrul Ersoy, Kaan Ayhan, Mehmet Topal.

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Emre Akbaba, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Tarkan Serbest, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Yunus Mallı

FORVET: Serdar Gürler, Cenk Tosun, Umut Bulut.

TFF'DEN AÇIKLAMA:
Öte yandan TFF'den yapılan açıklamada, "Ameliyat olan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül ile kısa süre içerisinde operasyon geçirmesi planlanan Selçuk İnan ve Serdar Aziz, A Milli Takım’ın özel maçlarının aday kadrosuna dahil edilmedi. Baldır adalesinde yırtık bulunan Ömer Toprak, kasık adalesinde yırtık olan Enes Ünal, ayak bileğinden sakatlık geçiren Emre Mor ve dizinde sakatlık olan Caner Erkin’e milli takım daveti yapılmadı." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.