Min-Kyu Song kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Min-Kyu Song Transfermarkt

Min-Kyu Song kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Min-Kyu Song Transfermarkt
Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla Trabzonspor'un 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına başladı. Kim Min-Jae'den verim aldığına inanan sarı lacivertliler bu kez da Min-Kyu Song'a kancayı attı. Peki, Min-Kyu Song kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Min-Kyu Song Transfermarkt profili haberimizde yer alıyor.

Vitor Pereira ile bşaladığı sezonda fırtına gibi esen Fenerbaçe Trabzonspor deplasmanından puansız dönmesinin ardından evinde de Aytemiz Alanyaspor'a mağlup olmuştu. Sarı lacivertlilerde ocak ayında gerçekleştirilecek transferler için kollar sıvandı. Sol kanat için arayışlarda bulunan teknik heyet ve yönetim, ikinci Güney Kore harekatını gerçekleştiriyor. Kim Min-Jae'den sonra bu kez de Min-Kyu Song'u listesine ekledi. Taraftarlar da araştırmalarda bulunarak kendisi hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Min-Kyu Song kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Min-Kyu Song Transfermarkt profili haberimizde yer alıyor.


Bu sezon transfer oldu

Fotomaç'ın haberine göre scout ekibinin bir süredir yaptığı çalışmaların ardından Jeonbuk formasını giyen Min-Kyu Song'un ismini yönetime verdiği öğrenildi. Sezon başında 1.5 milyon Euro karşılığında Pohang Steelers'ten, Jeonbuk'a transfer olan 22 yaşındaki futbolcu sol kanatta görev yapıyor. Bu sezon 31 maçta 8 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Min-Kyu Song 5 kez de Kore Milli Takımı'nın formasını giydi. Sürati ve yüksek top tekniği ile dikkatleri üzerine çeken genç futbolcunun birçok Avrupa kulübü tarafından yakından takip edildiği belirtiliyor.


Min-Kyu Song


 

Min-Kyu Song kimdir?

Min-Kyu Song (송민규) 12 Ekim 1999 tarihinde Güney Kore'nin Chungnam'a bağlı Nonsan'da doğmuştur. Okul hayatı boyunca futbol oynadı, 2006'dan 2017'ye kadar birçok okulun formasını giydi. Profesyonel kariyerinin ilk adımını ise Pohang Steelers ile attı. 2017'de imza attığı kırmızı siyahlı ekibin ardından bu sezonun başında Jeonbuk Hyundai'ye 1.5 milyon euro karşılığında transfer oldu. 1.81 cm boyundaki 22 yaşındaki sol kanat ouncusu bugüne kadar çıktığı 95 karşılaşmada 21 gol atıp 11 de asist yaptı. Güney Kore Milli Takımı formasını da 5 kez giydi. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon eurodur.


Min-Kyu Song Transfermarkt profili

Sezon Tarih Veren kulüp Alan kulüp PD Bonservis
21/22 20 Tem 2021 Pohang Steelers Jeonbuk Hyundai 1.50 mil. € 1.47 mil. €
17/18 1 Oca 2018 Chungju CHS Pohang Steelers - Bedelsiz
16/17 1 Oca 2017 Chungju H. U18 Chungju CHS - -
14/15 1 Oca 2015 Shinmyong MS C Chungju H. U18 - -
12/13 1 Oca 2013 Nonsan MS Shinmyong MS C - -
11/12 1 Oca 2012 Daejeon J ES Nonsan MS - -

Min-Kyu Song Transfermarkt
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.