Naci Ünüvar yine sahnede! Ajax taraftarı onu konuştu...

Naci Ünüvar yine sahnede! Ajax taraftarı onu konuştu...
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Trabzonspor'un gollerinden biri Naci Ünüvar'dan geldi. Gurbetçi futbolcunun direkten dönen topu ağlarla buluşturması sonrasında yaşadığı büyük sevinç taraftarları da oldukça mutlu etti. Ajaxlılar ise genç oyuncunun performansının dikkate değer olduğundan bahsederek bu katkıyı vermeye devam etmesi halinde değişilmez isimlerden biri olabileceğine dikkat çekti.

Trabzonspor dün akşam evinde ağırladığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Gollerden ilki Trezeguet'ten gelirken birçok pozisyon bulmasına rağmen sonuçlandırmayı başaramayan bordo mavililerin imdadına Naci Ünüvar yetişti. Kendisine gelen topa yaptığı vuruş sonrası direğe takılan genç futbolcu ikinci pozisyonu tamamlayarak farkı ikiye çıkardı. Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı. 14 dakikada skor katkısında bulunmayı başaran Naci'nin durumu Hollandalıların da gündemindeydi.



4 maçta 4 gole katkı

Sezon başında Ajax'tan kiralanan Naci Ünüvar, bu zamana kadar bordo mavili forma ile 340 dakika sahada kaldı. Bu da yaklaşık 4 maçlık bir süreye denk geliyor. 19 yaşındaki futbolcu kendisine tanınan şansı çok iyi değerlendirdi. 1'i ligde olmak üzere toplamda 3 gole ulaşan Naci, Adana Demirspor karşısında da asist yaptı. Abdullah Avcı'nın öğrencisine bundan sonraki süreçte daha da fazla şans vermesi bekleniyor.


 

Ajaxlılar takipte

De Toekomst'un en yetenekli isimlerinden biri olarak geçen sezon Jong Ajax ile geçirdiği muhteşem sezon sonrasında Trabzonspor'a gelen Naci'yi Amsterdam ekibinin taraftarları da kendisini yakından takip ediyor. Hem sosyal medya platformlarında hem de forumlarda ortaya koyduğu formun çok iyi olduğu ve kısıtlı süreye rağmen yaptıklarının izlenmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca Trabzonsporlular da genç yıldızı gelecek sezon da takımlarında görmek istiyor.

"Bizim ilişkimiz hep böyle. Trabzon'da da komşuyuz. Neredeyse 12 yıllık ilişkimiz var. Hep yan yanayız, kardeş gibiyiz onunla."
Stefano Denswil - Antalyaspor maçı sonrası

Baba paylaşımı yaptı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Naci Ünüvar, yakın arkadaşı ve aile dostu Denswil ile ilgili paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak kendisini taşıdığı bir fotoğrafın üzerine "Baba" notu düşen Naci, bir kez daha Denswil'e duyduğu sevgi ve saygıyı dile getirdi.

denswil-naci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.