Nemanja Andjusic kimdir kaç yaşında nereli? Transfermarkt değerleri

Nemanja Andjusic kimdir kaç yaşında nereli? Transfermarkt değerleri
Trabzonspor'un transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a getirdiği Nemanja Andjusic günün en çok aranan isimlerinden biri oldu. Peki Nemanja Andjusic kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt verileri ile birlikte tüm bilgilerini haberimizde okuyabilirsiniz.

Transferde ilk bombasını John Obi Mikel ile patlatan Trabzonspor'un ikinci yabancısı Nemanja Andjusic olmak üzere. Bosna Hersek liginde top koşturan kanat oyuncusuyla görüşmek üzere İstanbul'da bir toplantı gerçekleştiren bordo mavililerin kısa süre içerisimde KAP'a transfer bilfirimi yapması bekleniyor. Takımlarından yeni bir takviye bekleyen taraftarlar da şimdiden Nemanja Andjusic kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularını sormaya başladı. İşte detaylar...
 


Nemanja Andjusic kimdir?


17 Ekim 1996 yılında Trebinje'de dünyaya gelen Andjusic futbola da burada başladı. Kulübün U19 takımından Sarajevo'ya transfer olan kanat oyuncusu burada profesyonel oldu. Daha sonra Travnik'e kiralık verilen Bosnalı futbolcu, Olimpik Sarajevo'ya geçiş yaptı. Celik Zenica'da da kiralık oynayan Andjusic'in son durağı Mladost Kakanj'dı. Geride kalan sezonda 25 maça çıkıp 8 gol 2 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde 99 karşılaşması bulunan 22 yaşındaki Andjusic toplamda 13 kez rakip fileleri havalandırdı. Bosna Hersek Milli Takımı formalarını U18, U19 ve U21 kategorilerinde 13 kez terletip 2 gol kaydetti. Transfermarkt değeri 500 bin avro.

nemanja-andjusic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.