Neredesin Sturridge?

Neredesin Sturridge?
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Daniel Sturridge'den hala istediği verimi alamadı. Devre arasına az bir süre kala İngiliz oyuncu bordo mavili forma ile dakikalar baz alınınca 3.4 maça çıktı. Ayrıca sahalara dönmesi de gecikebilir.

Liverpool'un sezon başında oynadığı karlşılaşmalarda yer almayan ve Amerika'da özel kondisyoneri ile çalışan Daniel Sturridge'yi büyük umutlarla transfer eden Trabzonspor, ligde zirvede yer almasına rağmen İngiliz golcüden dilediği verimi elde edemedi. Yıldız futbolcu toplamda 7 maça çıkabilirken dakikalar ele alındığında ise bu ortalama 3.4 oldu. Toplamda 313 dakika sahada kalan Sturridge, 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

Milli ara da yetmedi
Başakşehir maçı sonrası Göztepe, Ankaragücü ve Alanyaspor karşılaşmalarında yer almayan 31 yaşındaki İngiliz oyuncunun milli ara sonrası yedek kulübesinde olması bekleniyordu. Ancak başkente götürülmedi. Haftaya oynanacak Galatasaray mücadelesindeki akıbeti de merak edilen tecrübeli futbolcu hakkında konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu; 'Kulüp doktorumuz hafta içinde açıklama yapar' sözleri şüphe uyandırdı. Sturridge'nin önümüzdeki hafta da formasından uzak kalması muhtemel.

3 yılda 11 milyon 340 bin euro!
Trabzonspor tarihinde en fazla ücret kazanan oyunculardan biri olan Daniel Sturridge'nin yıllık maaşı 3.5 milyon euro. Bordo mavililer üç sezon için yaptıkları anlaşmada 840 bin euro da menajerlik ücreti ödeyecek. Taraftarlar da düntyaca tanınan Sturridge'nin kısa sürede takıma dönmesini ve gollerini atmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.