Ola Brynhildsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynuyor

Ola Brynhildsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynuyor
Süper Lig'de en yakın rakipleri Konyaspor ve Fenerbahçe'ye 12 puan fark atan Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Bordo mavililer bugün Jean Evrard Kouassi'ye imza attırmaya hazırlanırken farklı bir isim daha gündemdeki sıcaklığını koruyor. Norveçten Ola Brynhildsen yine gündemdeki yerini aldı. Peki, Ola Brynhildsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynuyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezon ligde gösterdiği performansla zirvede 12 puan farkla yalnız kalmayı başaran Trabzonspor'da işler sıkı tutuluyor. Yönetim 'şampiyonluk' seslerini bastırmaya ve sakin olmaya çalışırken teknik heyet ise ocak ayında başlayacak transfer süreci ile ilgili raporlarını hazırlıyor. Abdullah Avcı'nın gündemine girmeyi başaran ve sezon başında oynanan Molde maçından bu yana da sıcaklığını koruyan Ola Brynhildsen yine listenin ilk sıralarındaki yerini aldı. Taraftaların da uzun süredir adını transferde görmek istediği genç oyuncu hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Ola Brynhildsen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynuyor? Detaylı bilgiler haberimizde.



Ola Brynhildsen kimdir?

27 Nisan 1999 tarihinde Norveç'in Bærum kentinde doğmuştur. 22 yaşındaki futbolcu 1.75 cm boyundadır. Futbola Stabaek IF alt yapısında başlayan ve burada profesyonelliğe geçiş yapan Brynhildsen, Çıktığı 65 maçta attığı 13 gol ve yaptığı 8 asistle dikkatleri üzerine çekti. 2020 yılının haziran ayında ise Molde tarafından transfer edildi. Asıl patlamayı ise mavi beyazlı ekipte yaptı. 76 karşılaşmaya çıktı ve 13 kez rakip fileleri sarsıp 18 de asist yaptı. Molde'nin Trabzonspor ile Avrupa Konferans Ligi eşleşmesinde de boy gösterdi ve performansıyla herkesi hayran bıraktı. Trabzon'da oynanan maçı 2 gol ve 1 asist ile tamamladı. Norveç'te de turu uzatmalara götüren gollerin birinin asisitni gerçekleştirdi. Norveç Milli Takımı formasını henüz giymese de adını duyurmayı başardı. Bu sezon Norveç liginde 29 karşılaşmada 4 gol atıp 12 de arkadaşlarına tabelayı değiştirmeleri için serviste bulundu. İstikrarlı yapısıyla dikkat çeken Ola Brynhildsen'in güncel piyasa değeri 700 bin euro. Sözleşmesini 4 Aralık'ta 2004 tarihine kadar uzattı. Sol kanat mevkisinde oynamaktadır.


ola brynhildsen trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.