Oliver Torres Trabzonspor yolunda! İmza artık an meselesi... İkinci bomba da patlıyor

Oliver Torres Trabzonspor yolunda! İmza artık an meselesi... İkinci bomba da patlıyor
 DAMGA Editörü
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, ikinci bombasını patlatmak üzere. Bordo mavililer Sevilla'dan ayrılacak olan Oliver Torres ile anlaşmaya çok yakın.

Taraftarlarına bu yıl istediği sonuçları veremeyen Trabzonspor'da transfer erken bir tarihte başladı. Bordo mavililerde birçok isim listede bulunuyor. Borna Barisic ile ilk imzasını atmak üzere gün sayan Fırtrına'da ikinci bomba da hemen hemen hazır. İspanyol orta saha ile 3+1 yıllık kontrat imzalanması konusunda anlaşmaya varılması ve sezon sonunda da KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre Abdullah Avcı'nın talepleri ile transfer sezonunu açan Trabzonspor'da ilk hamle Borna Barisic ile gelmişti. Karadeniz temsilcisi, Glasgow Rangers ile sözleşmesi yaz aylarında sona erecek olan Borna Barisic'i kadrosuna katmaya çok yakın. Menajeri ile temasa geçildi ve prensipte anlaşıldı. Aynı tarife Oliver Torres için de geçerli. Yıldız orta saha ile yine bu yazdan itibaren olmak üzere opsiyonla birlikte 4 senelik sözleşme imzalanacak.

Ortsa sahada yer almasının yanı sıra 10 numara ve sol bekte de görev yapabilen Oliver Torres için Teknik Direktör Abdullah Avcı ısrarcı oldu ve alınmasını istedi. Ayrıca merkezde iyi bir oyun kurucuya ihtiyacı bulunan Torres'ten Hamsik ve Sosa tarzında katkı bekleniyor. Hem karakteri hem de performansıyla adından söz ettirmesi konusunda gerekenler konuşuluyor. Temaslarda da olumsuz giden bir durum görünmüyor. Torres, Sevilla'da 2019-20 ve 2022-23 sezonlarında UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Endülüs ekibiyle 199 maçta 11 gol atıp, 21 asist yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.