Orkun Kökçü'den Burak Yılmaz açıklaması: Bana güven verdi, herkes ona saygı duyuyor

Orkun Kökçü'den Burak Yılmaz açıklaması: Bana güven verdi, herkes ona saygı duyuyor
Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü, takımının hafta sonunda oynayacağı Fortuna Sittard maçı öncesinde Limburg ekibinde kendisi gibi kaptanlık görevini üstlenen Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, deneyimli oyuncunun kendisine milli takımda güven verdiğini ve yıldız eğiliminde biri olmadığını söyledi.

Nı sezonki performansıyla adından yine söz ettirmeyi başaran ve Hollanda'da Ajax, PSV ve AZ Alkmaar'ı geride bırakan Feyenoord'de 10 gol atıp 2 de asist yapan Orkun Kökçü, Feyenoord formasıyla şampiyonluk yolunda doludizgin ilerliyor. Geride kalan haftada cezası nedeniyle forma giyemeyen milli futbolcu pazar günü ise Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın kadrosunda bulunduğu Fortuna Sittard karşısındaki yerini alacak. Genç yıldız, milli takımı bırakmadan önce kaptanlığını yapan kral lakaplı golcü hakkında açıklamalarda bulundu.


 

Beni milli takıma alıştırdı

Milli takımda yeni olduğu dönemde Burak Yılmaz'ın kendisine çok büyük katkı verdiğini söyleyen Orkun Kökçü; "Benim için yaptıkları çok güzeldi. Kesinlikle yıldız diye tabir edilecek bir karakterin içinde değil. Herkes gibi. Diğer oyunculardan bir farkı yok. Üzerimdeki gerginliği atmam için benimle sohbet etti. Bana 'Tüm utangaçlıklarını bırak. Onları boşver. Feyenoord'da harikasın ve iyi işler çıkarıyorsun. Orada oynadığın gibi oyna. Bizim görmek istediğimiz bu ve başaracak gücün var' dedi. Bu bana güven verdi." ifadelerini kullandı.


 

Herkes ona saygı duyuyor

Burak Yılmaz'ı baz aldığında her oyuncunun aynı olmadığını söyleyen Feyenoord'un kaptanı; "Herkes ona saygı duyuyor. Çünkü konuştuğunda herkesi dinliyor. Bu çok önemli bir özellik. Milli takımdaki hocam benim yetenekli olduğumu söylemişti. Ancak öncelikle yeteneklerimi göstermem gerektiğini dile getirdi Burak ağabeye de 'Orkun bizim için önemli bir oyuncu olacak' diye eklemişti" dedi.


Lider Feyenoord'un 11'inci sıradaki Fortuna Sittard'a konuk olacağı maç 26 Şubat 2023 Pazar günü oynanacak. Mücadele saat 14.15'te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.