Oussama Tannane devlerin listesinde! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş istiyor...

Oussama Tannane devlerin listesinde! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş istiyor...
Daha önce İstanbul'a gelen Vitesseli Oussama Tannane Süper Lig devlerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Faslı futbolcu için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş devrede. Ancak bellerini büken Arnhem temsilcisinin istediği rakam.

9 Haziran'da Ümit Milli Takımı futbolcusu Yusuf Barası ile Türkiye'ye gelen Oussama Tannane görüşmeler gerçekleştirmiş ancak bunun sonunda istediğini elde edemeyerek Hollanda'nın yolunu tutmuştu. Fenerbahçe ağırlıklı olarak yürütülen müzakerelerden sonuç alınamayınca Faslı futbolcu da takımının yeni sezon hazırlıkalrını gerçekleştirdiği kampa katıldı. Ancak İstanbul devlerinin kendisine olan ilgisi bitmiyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kendisini istiyor.


Fenerbahçe istemişti

Geçtiğimiz ay İstanbul'da gelen Tannane'nin limandaki görüntüleri sonrası Fenerbahçe'ye transferine kesin gözle bakılmıştı. O dönem takımın başına getirilecek teknik direktörün sahadaki oyun aklı olarak konumlandırılması olarak beklenen deneyimli futbıluya imza attırılamamıştı. Ancak temaslar koparılmış değil. Vitesse'nin inadı kırılırsa imzalar atılabilir.

oussama tannane
 



Belhanda'dan sonra bir Faslı daha

Sezon devam ederken yaptığı eleştiriler sonrasında sözleşmesi feshedilerek gönderilen Belhanda'nın yerine vatandaşı için girişimler başladı. Orta sahada oyunu yönlendirebilecek  bir isim olarak gözüken Tannane'yi kadrosuna katmak isteyen Aslan yine tıpkı Fenerbahçe gibi bonservis engeline takıldı. Eğer yine Vitesse istediği ücrette indirime giderse görüşmeler devam edebilir.
 

oussama tannane
 


Beşiktaş da devrede

Şampiyonlar Ligi için kolları sıvayan Beşiktaş'ta Alex Teixeira gündemi sıcaklığını korumaya devam ediyordu ancak Tannane'nin sözleşmesinin sona ermesine 1 yıl kalması planları değiştirdi. Hollanda'da daha önce Elayis Tavşan'ı isteyen siyah beyazlılar, Erdal Torunoğulları'nın bu ülkede olmasından dolayı transferi daha da yakından takip ediyor. Eğer bonservisinde herhangi bir kolaylık sağlanırsa ya da fesih yoluna gidilirse Kara Kartal hamlesini yapacak.


oussama tannane



Oussama Tannane kimdir?

23 Mart 1994'te Fas'ın Tétouan kentinde doğan Oussama Tannane 27 yaşındadır. Futbola birçok yıldızın ilk adımını attığı Zeeburgia'da başlamıştır. Ajax, Utrecht ve PSV alt yapılarında da oynadı. Heerenveen'e transfer oldu ve buradan Heracles'e katıldı. Gösterdiği peformansla dikkat çekmeyi başardı ve Saint Etienne kendisini 2.5 milyon euroya satın aldı. Las Palmas ve Utrecht'te kiralalık olarak oynadıktan sonra bu kez adresi Vitesse oldu. Arnhem temsilcisi önce kiraladığı Faslı yıldızın bonservisini de aldı. Geçen sezon çıktığı 34 maçta 8 gol 12 asistlil performans sergiledi. 11 kez Fas Milli takım formasını giydi. Kariyerinde Heerenveen ile U21 şampiyonluğı bulunuyor.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.