Peter Zulj Göztepe'ye geliyor! Peter Zulj kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar

Peter Zulj Göztepe'ye geliyor! Peter Zulj kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar
Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla son sıralarda bulunan Göztepe, taraftarıyla barışmak ve kadrosunu güçlendirmek için yürüttüğü transfer çalışmalarında bir ismi kadrosuna katıyor. Ege temsilcisi Peter Zulj için Belçika'nın dev takımlarından Anderlecht ile anlaşmak üzere. Peki, Peter Zulj kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar haberimizde yer alıyor.

İlhan Palut ile yollarını ayıran Göztepe'de transfer çalışmaları da devam ediyor. İzmir ekibi devre arası tescil döneminde kadrosunu güçlendirmek adına yürüttüğü harekatta aradığı futbolculardan birini Belçika'da buldu. Sarı kırmızılılar Anderlecht'te forma giyen Peter Zulj için Brüksel temsilcisi ile el sıkışmak üzere. Avusturyalı oyuncunun satın alma opsiyonu ile kiralanması beklenirken şehre de kısa süre içerisinde ayak basması öngörülüyor. Zulj daha önce uzun süre de Beşiktaş'ın gündeminder yer almıştı. Peki, Peter Zulj kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar haberimizde yer alıyor.


Peter Zulj kimdir? 

9 Haziran 1993 tarihinde ülkesinin Wels kentinde dünyaya gelen Peter Zulj, futbola da FC Wels alt yapısında başladı. Salzburg, LASK Linz ve Rapid Wien alt yapılarında da oynadıktan sonra SKU Amstetten'e kiralandı. Gördik, TSV Hartberg formalarınıd a kiralık olarak giydi. İlk transferini ise Wolfsberger AC ile yaptı. Burada geçen iki senesinden sonra Admira Wacker'e imza attı. Bir sene sonra da SV Ried'e geçiş yaptı. 2017 senesinde de Sturm Graz kendisibi renklerine bağladı. Gösterdiği performansla dikkatleri çekti ve Anderlecht 2.5 milyon euro bonservis ödeyerek haklarını aldı. Bu sezon 8 maçta 626 dakika süre alabilen 27 yaşındaki futbolcu sol ayağını etkili bir şekilde kullanıyor. Orta sahanın merkezinde oynayabiliyor. Avusturya Milli Takımı'nda 11 kez ülkesini temsil etti. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Peter Zulj

BURAK ZİHNİ

UYARI: BU HABER GAZETE DAMGA TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANMAYINIZ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.