Philip Zinckernagel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Philip Zinckernagel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Adı bir süredir Türk kulüpleri ile anılan ve bu sezon ortaya koyduğu performansla istatistikleri yerle bir eden Philip Zinckernagel hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Bodo Glimt forması giyen tecrübeli oyuncunun transferi konusunda son günlerde Fenerbahçe ve Trabzonspor ön planda. Peki, Philip Zinckernagel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kala Türkiye Süper Ligi'ndeki takımlar temaslarını hızlandırdı ve istediği takviyeleri yapmak adına çalışmalarını da sürüdüyor. Birçok eksiği bulunan Trabzonspor'da en aciliyetli bölgelerden biri olan satrafor mevkisini yeni bir isme emanet etmeke isteyen Trabzonspor'un, Bodo Glimt'te forma giyen Philip Zinckernagel'i gözüne kestirdiği ve menajeri ile ilk teması gerçekleştirdiği bomba etkisi yarattı. Oyuncunun adı daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılımştı. Bu sebeple transfer daha da alevli ve kritik bir hale geldi. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunmaya başladı. Peki, Philip Zinckernagel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...


Philip Zinckernagel kimdir?

16 Aralık 1994 tarihinde ülkesi Danimarka'nın Kopenhag şehrinde dünyaya gelmiştir. Tam adı Philip Aksel Frigast Zinckernagel'dir. Golcü futbolcu bekardır. Futbola ülkesi takımlarından FC Nordsjaelland'da başlamıştır. HB Köge, FC Helsingör ve SönderjyskE formalarını giydikten sonra Norveç 1. futbol ligi Eliteserien ekiplerinden Bodo Glimt'e transfer olmuştur. 2017 tarihinde katıldığı sarı siyahlı ekipte ilk ve ikinci sezonunda 16 gole katkıda bulunmuştur. Bu sene ise adeta patlama yapmıştır. Sırtına geçirdiği formasıyla 19 kez rakip ağları sarsan Danimarkalı futbolcu 24 kez de asist yapma başarısı göstermiştir. Danimarka Milli Takımı ile sadece U18 ve U20 kategorilerinde 2'şer kez oynamıştır. Transfer piyasasındaki değeri 1 milyon eurodur. Sözleşmesi ise 31 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir. Zinckernagel taraftarların da en çok sevdiği isimlerin başında gelmektedir. 25 yaşındadır. Boyu 1.75 cm'dir.


Philip Zinckernagel Instagram hesabı

Dan futbolcunun birçok futbolcu gibi kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada yayınladığı fotoğraflarıyla takipçilerine hayatından kesitler sunmaktadır. Philip Zinckernagel Instagram hesabı @philipzinckernagel üzerinden takip edilebilmektedir.

philip zinckernagel


Philip Zinckernagel hangi takıma transfer olacak?

Süper Lig'de geçen sezon fırtınalar estiren Alexander Sörloth'un ardından kuzey pazarı popülerliğini yeniden kazandı ve Norveç liginin kralı da gözdelerden biri haline geldi. Maliyeti sebebiyle rota olarak belirlenen Zinckernagel ile ilgili olarak Fenerbahçe, Başakşehir ve Galatasaray'ın devrede olduğu iddiaları da yazıldı. Trabzonspor'un da menajeri ile görüştüğü medyada yer aldı. Kıran kırana bir ara transfer dönemi kulüpleri ve taraftarları bekliyor. Ancak Dan futbolcu hangi takıma giderse gitsin önemli bir gol silahı olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.