Portekiz - Türkiye voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye - Portekiz voleybol maçı canlı izle

Portekiz - Türkiye voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye - Portekiz voleybol maçı canlı izle
A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Altın Ligi’ndeki grup maçları devam ediyor. Filenin Efeleri 31 Mayıs Çarşamba günü Portekiz karşısına çıkıyor.

Cansev Temuçin - Voleybolda milli heyecan hız kesmeden devam ediyor. Hem kadın hem de erkek voleybol takımları grup maçlarında mücadele etmeye başladı. CEV Avrupa Altın Ligi A grubunda yarışan A Milli Erkek Voleybol takımı gruptaki ikinci maçına çıkmaya hazırlanıyor. Filenin Efeleri ikinci maçında deplasmanda Portekiz’le karşılaşacak. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen voleybol severler, “Türkiye - Portekiz erkek voleybol maçı saat kaçta?”, “Portekiz - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda?” gibi araştırmalar yapıyor. Peki milli mücadele nerede yayınlanacak? İşte cevabı…

Portekiz’de Desportivo Municipal de Santo Tirso’da oynanacak mücadele, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 22.00’de başlayacak. Türkiye saati ile akşam 22.00’de oynanacak karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bilindiği gibi A Milli Erkek Voleybol Takımı CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu ilk maçında yine deplasmanda Danimarka ile karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmadan rakibine set vermeden 0-3 galip ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.