RB Leipzig Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle

RB Leipzig Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle
Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde bugün ikinci yarı finalist takım belirleniyor. Dün PSG'nin son dakika golü ile bir üst tura yükseldiği maçın ardından bu akşam RB Leipzig ile Atletico Madrid Jose Alvalade'de kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi binlerce kişi ekranlarından izleyecek. 13 Ağustos 2020 Perşembe günü oynanacak karşılaşma ile ilgili bilgiler de merak konusu. RB Leipzig Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alt

Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde bugün ikinci yarı finalist takım belirleniyor. Dün PSG'nin son dakika golü ile bir üst tura yükseldiği maçın ardından bu akşam RB Leipzig ile Atletico Madrid Jose Alvalade'de kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi binlerce kişi ekranlarından izleyecek. 13 Ağustos 2020 Perşembe günü oynanacak karşılaşma ile ilgili bilgiler de merak konusu. RB Leipzig Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.
 

RB Leipzig - Atletico Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan RB Leipzig - Atletico Madrid maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Bein Sports 1'i www.beinconnect.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr üzerinden satın alacağınız Spor Extra paketleri ile seyredebilirsiniz.




 

RB Leipzig - Atletico Madrid maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. RB Leipzig - Atletico Madrid maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 


RB Leipzig - Atletico Madrid maçı öncesi OPTA istatistikleri

RB Leipzig, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez bir İspanyol takımıyla eşleşti.
Son yedi Şampiyonlar Ligi sezonunun beşinde çeyrek final gören Atletico Madrid, bunu tarihinde ilk kez başaran RB Leipzig ile karşılaşıyor.
Bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nde üç kez Alman ekipleriyle eşleşen Atletico Madrid, bu üç eşleşmede de rakiplerini elemeyi başardı (vs Bayer Münih & Leverkusen x2).
RB Leipzig'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 14 maçın hiçbiri golsüz sona ermezken; Alman ekibi, son beş maçının üçünde kalesini gole kapattı.
RB Leipzig'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı son sekiz golün dördü penaltıdan geldi. Bu sezon turnuvada Alman temsilcisinden daha fazla penaltı golü kaydeden tek takım Atalanta (5).
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde son sekize kalan takımlar arasında, yakaladığı gol beklentisi (17.2 xG) ile attığı gol (14) arasında negatif anlamda en büyük fark olan ekip RB Leipzig (-3.2).
2010/11 Şampiyonlar Ligi sezonundan (Schalke) bu yana Bayern Münih ve Borussia Dortmund dışında hiçbir Alman temsilcisi bu turnuvada yarı finale yükselemedi.
Atletico Madrid, 2013/14'ten (Real Madrid) bu yana aynı sezonda hem bir önceki yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonunu eleyen, hem de kupayı kazanan ilk takım olmak için sahaya çıkıyor.
Ocak 2019'dan bu yana Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı 14 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi.
Alvaro Morata'nın Şampiyonlar Ligi kariyerinde attığı gollerin %53'ü eleme turlarında geldi (8/15). Morata aynı zamanda 2013/14'ten bu yana grup sonrası aşamalarda en fazla gol kaydeden İspanyol oyuncu konumunda (8).
RB Leipzig'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı son sekiz golün dördünü kaydeden Emil Forsberg, bu golleri maçların ilk ya da son 10 dakikalarında buldu.


RB Leipzig Atletico Madrid muhtemel 11'leri

RB Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Upamecano, Halstenberg, Mukiele, Laimer, Sabitzer, Angelino, Nkunku, Olmo, Schick

Atletico Madrid: Oblak, Trippier, Savic, Gimenez, Lodi, Llorente, Partey, Saul, Koke, Felix, Morata

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.