RB Leipzig PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle

RB Leipzig PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 1 canlı izle
Bu sezon koronavirüs sebebiyle çeyrek final aşamasından itibaren tek maç üzerinden Portekiz'de oynanan Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oluyor. Avrupa'nın 1 numaralı kulüpler organizasyonunda adım adın sona doğru gidiliyor. Atalanta'yı son dakika golü ile yenen Paris Saint Germain ile Atletico Madrid'i saf dışı bırakarak kendi bütçesinin çok daha üstündeki takımların arasına kalan RB Leipzig kozlarını paylaşıyor. 18 Ağustos Salı günü 22:00'de Luz Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Türkiye'de de binler

Bu sezon koronavirüs sebebiyle çeyrek final aşamasından itibaren tek maç üzerinden Portekiz'de oynanan Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli oluyor. Avrupa'nın 1 numaralı kulüpler organizasyonunda adım adın sona doğru gidiliyor. Atalanta'yı son dakika golü ile yenen Paris Saint Germain ile Atletico Madrid'i saf dışı bırakarak kendi bütçesinin çok daha üstündeki takımların arasına kalan RB Leipzig kozlarını paylaşıyor. 18 Ağustos Salı günü 22:00'de Luz Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Türkiye'de de binlerce futbol sever takip edecek. Çekişmeli, kıran kırana ve heyecan dozu yüksek bir maç daha futbol severleri bekliyor. RB Leipzig PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports HD 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


RB Leipzig - Paris Saint Germain maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan RB Leipzig - Paris Saint Germain maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Bein Sports 1'i www.beinconnect.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr üzerinden satın alacağınız Spor Extra paketleri ile seyredebilirsiniz.



 

RB Leipzig - Paris Saint Germain maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için miParis Saint Germainlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. RB Leipzig - Paris Saint Germain maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 


RB Leipzig - Paris Saint Germain maçı öncesi OPTA istatistikleri

RB Leipzig ile PSG, tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşılaşıyor.
RB Leipzig ve PSG, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez finale yükselmek için sahaya çıkıyor. RB Leipzig bunu başarırsa yedinci Alman kulübü; PSG başarırsa 2003/04'ten (Monaco) bu yana ilk Fransız ekibi olacak.
Bugüne kadar Avrupa kupalarında Alman takımlarıyla karşılaştığı üç eşleşmede de turu geçmeyi başaran PSG, son olarak bu sezon ikinci turda Borussia Dortmund'u eledi.
PSG, Milan'a toplamda 3-0'lık skorla elendiği 1994/95'ten bu yana Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez yarı finale ulaştı. Turnuvada buraya gelebilen yedi Fransız takımından sadece biri finale yükselebildi (2003/04'te Monaco).
Son 33 Şampiyonlar Ligi maçında da gol atan PSG, turnuva rekorunu egale etmek için sahaya çıkıyor (Real Madrid; 2011-2014 arasında 34 maç). Fransız ekibine gol izni vermeyen son takım, 2015/16 çeyrek finalinde RB Leipzig olmuştu (0-1).
Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son yedi maçı kaybetmeyen RB Leipzig (5G 2B), ilk sekiz karşılaşmada dört yenilgi almıştı (3G 1B).
Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son altı maçta altı gole doğrudan katkı sağlayan Marcel Sabitzer (4 gol & 2 asist), RB Leipzig'i çeyrek final eşleşmesinde Atletico Madrid karşısında öne geçiren golün asistini yapmıştı.
33 yaşındaki RB Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Şampiyonlar Ligi tarihinde finale yükselen en genç teknik adam olan Didier Deschamps'ın (35) rekorunu kırmak için sahaya çıkıyor.
İlk Şampiyonlar Ligi maçına çıktığı 2013/14 sezonundan bu yana turnuvada en fazla asist yapan oyuncu Neymar (23).
PSG forveti Kylian Mbappe, Şampiyonlar Ligi kariyerinde en fazla gole katkı sağladığı sezonu yaşıyor (5 gol & 5 asist). Fransız oyuncu, bu sezon sahada kaldığı her 48 dakikada bir gol katkısı yapmayı başardı.


 

RB Leipzig Paris Saint Germain muhtemel 11'leri

Leipzig: Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg; Laimer, Kampl, Sabitzer, Angelino; Olmo, Poulsen, Nkunku

PSG: Rico; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Di Maria, Marquinhos, Paredes, Neymar; Mbappe, Icardi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.