Rıdvan Yılmaz için Torino'nun teklifine yanıt!

Rıdvan Yılmaz için Torino'nun teklifine yanıt!
Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olan Rıdvan Yılmaz'ın İtalya ve Almanya'dan talipleri var. Genç futbolcu için kolları sıvayan Torino'nun 4.5 milyon euroluk teklifine siyah beyazlılardan yanıt geldi. Kartal, 5 milyon euro ve yüzde 20 sonradan satış payı istedi.

Yükselen performansı ile dikkat çeken Rıdvan Yılmaz, Avrupa'nın önemli kulüplerini de peşine takmıştı. Genç futbolcu için İtalya Serie A takımlarından Torino da en ciddi adaylardan biriydi. 21 yaşındaki futbolcu için 3.5 milyon Euro'luk teklif yapılmıştı. Fakat Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 7 milyon Euro talep etti. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda taraflar orta yol arayışına çıktı. Torino temsilcisi, Kara Kartal'a yaptığı teklifi 1 milyon Euro daha artırarak, 4.5 milyon Euro'ya yükseltti.


Torino'dan yanıt bekleniyor

Ancak bu öneri, yine Siyah-Beyazlı ekip tarafından kabul görmedi. Kara Kartal son isteğini de İtalyan ekibine iletti. Beşiktaş, 5 milyon Euro talep ederken, aynı zamanda sonraki satıştan da yüzde 20 pay istedi. Şimdi ise İtalyan ekibinin vereceği cevap bekleniyor. Torino'nun, bu transferi bitirme konusunda bir hayli istekli olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.