Rodrigo Villagra kimdir? Biyografisi ve oynadığı takımlar

Rodrigo Villagra kimdir? Biyografisi ve oynadığı takımlar
 DAMGA Editörü
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gözler 1 Eylül sonrası hamlelerine çevrildi. O isimlerden biri de Rodrigo Villagra. Genç oyunculardan biri de Rodrigo Villagra oldu. Peki, Rodrigo Villagra kimdir? Biyografisi ve oynadığı takımlar haberimizde

Yeni sezona istediği gibi başlayamayan ancak dün akşam aldığı 5-1'lik Kasımpaşa galibiyetiyle derbi öncesinde moral bulan Trabzonspor, rotasını transfere çevirdi. Dört koldan operasyon yürüten bordo mavililer, Avrupa'daki önemli ülkelerinde sona eren tescil dönemi sonrasında yıldız isimlerin peşine düştü. Diğer yandan genç isimlerle de takviye yapılmak isteniyor. Listeye giren son isim Rodrigo Villagra oldu. Kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Rodrigo Villagra kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar haberimizde yer almaktadır.

Rodrigo Villagra kimdir?

Tam adı Rodrigo Roman Villagra olan Rodrigo Villagra, 14 Şubat 2001 tarihinde Arjantin'in Morteros kentinde doğdu. 22 yaşındadır. 1.78 metre boyundaki futbolcu, ön libero ve merkez orta saha bölgelerinde görev yapmaktadır. Futbol hayatına ülkenin önemli alt yapılarından birine sahip olan Rosario Central'de başlamıştır ve bu kulüpte profesyonel olmuştur. 2021 yılında ise Club Atlético Talleres'a transferi gerçekleşti. Kariyerinde 143 karşılaşmaya çıkan ve 4 asistlik performans ortaya koyan tangocunun Arjantin U20'de ise 1 maçı ile bulunmaktadır. Güncel piyasa değeri 7 milyon eurodur. Geride kalan sezonda ise 30 kez formasını giyen Villagra için kendi jenerasyonunun önemli oyuncularından biri olduğu yorumları yapılıyor. Sert ve mücadeleci kimliği ile tanınıyor. Instagram hesabı @rodrigo_villagra15'tir.

image-4761526.jpg

image-7603643.jpg

image-8767430.jpg

image-9483123.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.