Romanya - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta 10 Haziran 2023? Türkiye - Romanya maçı canlı izle 10 Haziran

Romanya - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta 10 Haziran 2023? Türkiye - Romanya maçı canlı izle 10 Haziran
Filenin Efeleri, Romanya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Türkiye - Romanya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta yayınlanacak?

Cansev Temuçin - Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takım, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu’ndaki mücadelelerini sürdürüyor. Filenin Efeleri bu kez deplasmanda Romanya karşısına çıkıyor. Milliler, gruptaki son maçlarında Romanya ile Konya’da karşılaşmış ve maçtan mağlup ayrılmıştı.

CEV Altın Ligi’nde A Grubu’nda kalan maçlarını oynamak üzere sahaya çıkacak olan Filenin Efeleri, Romanya deplasmanında galibiyet arıyor. A Milli Voleybol Takımı’nın Romanya ile yapacağı mücadeleyi izlemek isteyen voleybol severler ise maçın hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor.

Romanya’nın Braşov kentinde oynanacak olan Romanya - Türkiye voleybol maçı, 10 Haziran 2023 Cumartesi günü yapılacak. Türkiye - Romanya maçı, saat 17.00’de oynanacak. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maçta Filenin Efeleri grup liderliğini sürdürmek için sahaya çıkacak.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Romanya maçının ardından Türkiye’de Portekiz ve Danimarka ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.