Ronaldo Real Madrid'den ayrılıyor!

Ronaldo Real Madrid'den ayrılıyor!
Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'de Zidane'dan sonra bir ayrılık daha gerçekleşiyor. Portekizli süperstar Ronaldo, ücretinde iyileştirme sözünü tutmayan Başkan Perez'in tavrına karşılık olarak ayrılma kararı aldı.

2009-2010 sezonunda Manchester United'dan 95 milyon euroya transfer edilen ve o günden bu yana çıktığı 438 maçta 450 gol atıp 131 de asist yapan Cristiano Ronaldo Real Madrid'den ayrılıyor. 9 senelik Madrid kariyerinde 4 Şampiyonlar Ligi, 2 İspanya şampiyonlğu, 2 İspanya Kupası şampiyonluğu, 2 İspanya Süper Kupası, 4 FIFA Dünya Kulüpler Kupası ve 3 UEFA Süper Kupası kazanıp birçok kez bireysel ödüller de kazanan Portekizli oyuncu İspanyol devine veda edecek.

Sezon içerisinde de hakkında çeşitli iddialar çıkan Ronaldo için Manchester United'ın devreye girmesi ve transferi bitirimesi bekleniyor.. Vergi kaçırma suçlaması ile karşı karşıya kalan Ronaldo'nun ödemesi gereken cezayı üstlenen Real Madrid, Portekizli futbolcunun takımda kalmasını sağlamıştı.
 

record ronaldo

Record gazetesi manşetinde Ronaldo Madrid'i ter edecek başlığını kullanırken bu kararın "geri çevrilemez" olduğunu belirtti.

Haberde Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Ronaldo'ya vaatlerini tutmadığı belirtilirken bunun parayla ilgisi olmadığının da altı çizildi.

Sözleşmesinin yenileneceğine ve Messi ya da Neymar kadar para alacağına dair kendisine söz verilen Ronaldo, Perez'in sözünü tutmaması üzerine Madrid'den ayrılık kararı aldığını yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.