Rotterdam'dan Trabzonspor'a Edgar Ie piyangosu!

Rotterdam'dan Trabzonspor'a Edgar Ie piyangosu!
Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı transferinde bonservis haklarını alıp Feyenoord'a kiraladığı Edgar Ié için iyi haber geldi. Transfere kaynak bulmak istyeen bordo mavililerin Portekizli futbolcusu için Rotterdam temsilcisi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Hollanda Ligi Eredivisie'nin köklü takımlarından Feyenoord'a kiralanan Edgar Ié'nin uzun süre kırmızı beyazlı formayı giymesi için harekat başladı. Rotterdam ekibi teknik direktörü Dick Advocaat ile sözleşme yeniledikten sonra ilk hamlesini Portekizli futbolcu ile yaptı. Bonservisi Trabzonspor'da bulunan Ié'nin takıma kazandırılması için gerekli adımları atmaya karar veren Feyenoord yönetimi, teklif yapmaya hazırlanıyor. Yönetimin 25 yaşındaki stoper için 3-4 milyon euro bandında bir ücret istemesi bekleniyor: Edgar bu sezon 19 maça çıktı.

Oğuzhan da kalacak
Feyenoord'un önümüzdeki sezon için transfere yüksek bir bütçe ayıramayacak olması nedeniyle Advocaat, devre arasında kiralanan Oğuzhan Özyakup ile de yola devam etmeye yakın. Fakat tecrübeli teknik adam, oyuncunun Beşiktaş'tan uygun bir fiyata kiralanıp kiralanmayacağının araştırılmasını istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.