Seko Fofana kimdir? Cimbom'dan İtalya çıkarması

Seko Fofana kimdir? Cimbom'dan İtalya çıkarması
Devre arası transferde üç genç oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'ın gündemindeki son isim Seko Fofana oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar da Seko Fofana kimdir? sorusunu sorarak yanıt arıyor. İşte detaylar...

Henry Onyekuru, Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika ile sözleşme imzalayan Galatasaray'da transfer tüm hızı ile sürüyor. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda istediği oyuncularla görüşmeler sağlayan Cimbom'da gündeme gelen son isim Seko Fofana oldu. Nzonzi ve Seri ile yollarını ayırması muhtemel görünen Aslan, Seko Fofana'nın peşine düştü. Ancak bu transferde yalnız değil. Schalke de genç oyuncuyu istiyor.
 


Seko Fofana kimdir?

7 Mart 1995 tarihinde Paris'te dünyaya gelen Fofana 24 yaşında. 1,83 boyundaki orta saha oyuncusu aslen Fildişi Sahilleri vatandaşıdır ve tam adı Seko Mohamed Fofana'dır. Futbola Lorient'te başlayıp bu kulüpte profesyonel olmuştur. Manchester City ve Fulham kariyerlerinin ardından Bastia'da da forma giymiştir. 2016-2017 sezonunda Udinese'ye 3.5 milyon euro karşılığında trnasfer gerçekleştirdi. Kariyerinde herhangi bir kupa bulunmamaktadır. Milli formayı 4 kez terletmiştir. Bu sezon Serie A ve İtalya Kupası'da çıktığı 15 maçta 1 gol kaydetti. 3 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.