Serdal Adalı'dan çarpıcı açıklamalar: Icardi gibi...

Serdal Adalı'dan çarpıcı açıklamalar: Icardi gibi...
Beşiktaş’ın başkan adayları arasında yer alan Serdal Adalı, Denizli Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.

HAKAN SONGUR - Denizli’yi ziyaret eden Serdal Adalı, Beşiktaşlılar Derneği’nde çarpıcı açıklamalara imza attı. Adalı, “Galatasaray Icardi’yi nasıl sponsorla aldıysa biz de transferlerimizin büyük bir bölümünü, kulübü mali yük altına sokmadan yapacağız.” diyerek gelecek planlarından bahsetti.

“Beşiktaş’ın geleceği gençler”

İşte Serdal Adalı’nın Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nde yaptığı açıklamaların satır başları:

“Beşiktaş Akademiyi genişleteceğiz. Anadolu’nun her yerindeki genç yetenekleri keşfetmek adına, her şehirde futbol okullarımız olacak. Bu futbol okullarının içinde olduğu amatör altyapı takımları kurulacak ve Beşiktaş’ın geleceği gençler, yarışmacı kimlik kazanacaklar. Bunu Avrupa’da da hayata geçireceğiz.”

“Taraftarın ne istediğini biliyorum”

“Taraftarın ne istediğini biliyorum. Kulübün mali durumunun da farkındayım. Rakipler bunu yapıyorsa biz de yapacağız. Galatasaray Icardi’yi nasıl sponsorla aldıysa biz de transferlerimizin büyük bir bölümünü, kulübü mali yük altına sokmadan yapacağız.”

“Son yılların en kötü kadro mühendisliği”

“Sırf isim diye ihtiyacımız olmayan bir oyuncuyu almayız. Beşiktaş’ın bu duruma düşmesinin nedeni bu. Bu sene, son yılların en kötü kadro mühendisliği yapıldı. Hiçbiri kötü futbolcu değil ama yanlış planlama yapıldı. Örneğin Afrika Kupası. Bu şekilde planlama yapılmaz.”

“Çebi’nin yüzüne söyledim”

“Tribünlere oynamak için sosyal medyada yazmadım yanlışları, Ahmet Nur Çebi’nin yüzüne söyledim.”

“Son dönemde maddi manevi büyük bir erozyona uğradık. Maddi kısmı bir şekilde çözülür ama manevi kısmı beni çok üzüyor.”

Çalımbay ile devam edecek mi?

Serdal Adalı, Denizli’de: “Rıza Hocamız bu camianın yetiştirdiği önemli isimlerden. Keşke Şenol Hoca bıraktığı zaman göreve başlasaydı. Rıza Hoca başlamadan birkaç hoca ile görüştük ama şimdi Rıza Çalımbay ile devam etmeyi düşünüyoruz.”

“Statta yapılacak şeyler belli. Anıtlar Kurulu, çivi bile çaktırmaz ortada söylenen bazı projelere. Kale arkasının kapasitesinin, koltuklar kaldırılarak artırılması mümkün. Deplasman tribününün yerinden memnun değiliz. Onun çözümü belli; deplasman tribününü ikiye bölerek deplasmana gelen taraftarın sesini azaltabiliriz.”

Nokta transfer

“Mevcut kadro ile yola devam etmek zorundayız. Nokta transferlerle takımı yukarı taşımak zorundayız. Bunu Rıza Hoca ile de konuştuk. Başarısız bir takımdan kimse transfer yapmak istemez. Bu yüzden elimizdeki kadronun değerini yükseltmemiz gerekiyor.”

Yönetim kurulunda kimler olacak?

Serdal Adal, Denizli’de: “2-3 gün içinde yönetim kurulumuzda yer alan isimleri açıklamaya başlayacağız. Hiç şüpheniz olmasın; Beşiktaş işin en iyi yönetim olacak.”

Federasyon başkanı stada giremez!

“Parmak hadisesinin öncesi var; vurma olayı var. Onun cevabı verilse parmak sallama gerçekleşmezdi. Beşiktaş’tan özür dilemedikçe Federasyon Başkanını stada sokmayacağız.”

“Beşiktaş’ın hakkını korumazsanız sesiniz çıkmıyor diye daha da üstünüze gelirler. Bana bugün “Onun devamı, bunun devamı” dedikleri her insana karşı seçime girmişim. Matruşka sözüne de çok üzülüyorum. Beşiktaş bir tanedir. O onun adamı, bu bunun adamı demek doğru değildir.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.